Horoskopu prognoze 26.augustam

Horoskopu prognoze 26.augustam

27. Sep 2011, 17:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lasi 26.augusta horoskopu, kas sagatavots īpaši māmiņām.


1

Horoskopus sastādīja Jānis Bēniķis

Kontaktinformācija:

Mob. +371 26658274
E-pasts: j.benikis@gmail.com

http://astrologs.wordpress.com

Skype: j.benikis

 

 

 

Mēness Vēža un Lauvas zīmē

27.Mēness diena no pl.02:23

Dienas lielāko daļu Mēness turpina atrasties Vēža zīmē, tāpēc laiku, līdz tas maina zīmi, var izmantot palīdzības lūgšanā sev svarīgos jautājumos.

No pl.19.08 Mēness ienāk Lauvas zīmē, pār kuru valda optimismu un prieku nesošā Saule, tāpēc mūsos sāk atdzīvoties dzīvības enerģija, parādās prieks un vēlme uzsmaidīt pasaulei. Tā kā šī zīme ir saistīta ar mīlestību un romantiku, iespējams, ka daudzi izjutīs mīlas jūtu uzplūdus, vēlēsies izteikt savas izjūtas ar skatienu un pieskārienu palīdzību. Šī Mēness zīme ir īpaši labvēlīga, lai mēs pievērstos savām radošajām izpausmēm, sākot no zīmēšanas, beidzot ar radošu risinājumu meklējumiem ikdienas situācijām. Aktīvākie cilvēki var droši šajā dienā apmeklēt mākslas izstādes, teātri. Rotaslietu cienītāji, Mēnesim atrodoties Lauvas zīmē, var droši iegādāties jaunus gredzenus un citus izstrādājumus no zelta.

27.Mēness diena ir cieši saistīta ar mūsu iekšējo pasauli, tāpēc vēlams mazāk uzmanības pievērst materiālajai pasaulei, bet vairāk atpūtināt garu un izbaudīt viegli atslābinošu noskaņojumu. Tieši iekšējais miers palīdzēs atrisināt daudzus personības konfliktus, kā arī rast atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem. Vēl viena nodarbe, kas noteikti palīdzēs rast iekšēju komfortu šajā Mēness dienā, ir meditācija. Turpretī jebkādas fiziskās aktivitātes var prasīt vairāk enerģijas nekā plānots.