Horoskopu prognoze 22.aprīlim

Horoskopu prognoze 22.aprīlim

06. Sep 2011, 13:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lasi 22.aprīļa horoskopu, kas sagatavots īpaši māmiņām.

 


1

Horoskopus sastādīja Jānis Bēniķis

Kontaktinformācija:

Mob. +371 26658274
E-pasts: j.benikis@gmail.com

http://astrologs.wordpress.com

Skype: j.benikis

 

 

Mēness Strēlnieka un Mežāža zīmē.


19.MD no pl.00:42

Dienas pirmo daļu Mēness turpinās atrasties Strēlnieka zīmē, tāpēc varam droši turpināt iepriekšējo dienu aktivitātes, kā arī plānot ceļojumus.

No pl.13:24 Mēness atrodas Mežāža zīmē, pār kuru valda pragmatiskais Saturns. Šajā brīdī sākas laiks lieliem projektiem, globālām izmaiņām, pragmatisku nākotnes plānu gatavošanai. Esot Mēnesim šajā zīmē vēlams izvērtēt ko Jūs esat sasnieguši un kurp vēlaties virzīties. Veicot jebkādu pasākumu plānošanu pievērs papildus uzmanību detaļām, jo Mežāža zīmes pārvaldnieks Saturns aicina uz iedziļināšanos sīkumos.

Tā kā Mežāža zīme ir cieši saistīta ar varu, tās izpausmēm, šajās dienās cilvēki var pārskatīt savu varas nastu, veikt korekcijas dažādās administratīvās struktūrās, kā arī pievērst uzmanību savu pienākumu apjomam.

19.Mēness diena ir izteikti enerģētiski piesātināta, jo ir iestājusies nākošā Mēnes fāze. Šis ir veiksmīgs laiks, kad var droši turpināt iesāktos plānus, iet uz nosprausto mērķi un izjust briedumu savu ideju īstenošanā. Nav vēlams sākt jaunus projektus, ilgtermiņa aktivitātes.

Fiziskā līmenī šī diena dod mums enerģijas pieplūdumu, tāpēc labi var padoties dažādi fiziskie vingrinājumi un darbi, kas prasa fizisku piepūli.

Pēcpusdiena ir veiksmīgs laiks meditācijai.

Vakarpusē iespējami strīdi ar pretējo dzimumu, kā arī vēlams ievērot piesardzību braucot ar transportu.