Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Nepieciešams:
{pic:1}
- 5 olas;
- 1 glāze miltu;
- 1 glāze cukura;
- 1 pac. vanelīncukura;
- skābais krējums;
- mellenes, rabarberi. (der jēbkādas ogas, āboli)
Pagatavošana:
{pic:2}
{pic:3}
Olas ar cukuru un vanelīncukuru kārtīgi sakuļ.
{pic:4}
Pievieno masai miltus, atkal kārtīgi sakuļ. Veidnē ieklāj cepamo papīru. Ielej masu.
{pic:6}
{pic:7}
Pa virsu grezno ar rabarberiem un mellenēm. Bet te var likt ko vien sirds kāro, vienalga kādus augļus un ogas.
{pic:8}
Pārsmērē pāri skābo krējumu, un pārkaisa nedaudz cukuru. Liek cepties. 200 C temp.
{pic:9}
Un tāds ir iznākums. Lai izdodas un labi garšo!
Ņam ņam ņam😀
Izska'tas ņammiigi..izmēginašu😀
būs jāmeģina,tikai ar citiem augļiem,jo neesmu rabarbera mīlule😀)
Es rabarberus vasaras sakumā gabaliņos sagrieztus saliku saldētavā,.būs kadam brīdim!😀
Ņam ņam ņam😀
Izska'tas ņammiigi..izmēginašu😀
būs jāmeģina,tikai ar citiem augļiem,jo neesmu rabarbera mīlule😀)
Es rabarberus vasaras sakumā gabaliņos sagrieztus saliku saldētavā,.būs kadam brīdim!😀