Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Sastāvdaļas:
- 0,5 kg kartupeļu
- 1 burkāns
- 2 sīpoli
- 300g gaileņu
- 100g krējuma
- sāls, pipari
- 2 buljona kubiņi
Pagatavošana:
{pic:1}
Apcep sīpolu. Burkānu un kartupeļus sagriež gabaliņos,pievieno sīpoliem un mazliet visu apcep.
{pic:4}
1,5 litri ūdens uzvāra, iemaisa buljona kubiciņus, liek klāt dārzeņus un lēni vāra 20 minūtes.
{pic:2}
Tikmēr sagriež gailenes , apcep.
{pic:3}
Pievieno sāli un piparus.
{pic:5}
Buljonā vārītos dārzeņus ar visu šķidrumu sablenderē kopār ar daļu gailenēm.
{pic:6}
Iemaisa pusi krējuma. Pēc vajadzības pievieno sāli un piparus. zupu lej šķīvjos.
{pic:7}
Pa virsu liekot pāri palikušās gailenes un krējumu. Labu apetīti!
Gaileņu zupas ņam,ņam!Atkal kādam skauž!
jaaa, gaidu....
VIESI - kaunies pats!!!!Vai tad tas maminjas, kas iesuuta abolu ievarijuma vai picu gatavoshanu arii shpiko??? es tak arii taadus pashus gatavoju.....
sandrulish-cik es zinu,tad gailenes samaļ gaļmašīnā,vai smalki sakapā..un tad katliņā sautē ar sviestu,pieliek garšvielas,un burciņas iekša😀)
jā šitā es vēl taisu baraviku krēmzupu,arī ļoti garšīgi😀)
kas ir gailenju kaviārs?????
")")")
Izskatās garšīgi😀
labs ir!!!!
man ljoti garsho seniites, buus jaizmeegjina!!!
Jābrauc uz mežu pēc gailenēm un jāvāra zupa pusdienām.. 😀
Gaileņu zupas ņam,ņam!Atkal kādam skauž!
jaaa, gaidu....
VIESI - kaunies pats!!!!Vai tad tas maminjas, kas iesuuta abolu ievarijuma vai picu gatavoshanu arii shpiko??? es tak arii taadus pashus gatavoju.....
sandrulish-cik es zinu,tad gailenes samaļ gaļmašīnā,vai smalki sakapā..un tad katliņā sautē ar sviestu,pieliek garšvielas,un burciņas iekša😀)
jā šitā es vēl taisu baraviku krēmzupu,arī ļoti garšīgi😀)
kas ir gailenju kaviārs?????
")")")
Izskatās garšīgi😀
labs ir!!!!
man ljoti garsho seniites, buus jaizmeegjina!!!