Dienas spēle: Kas ir līgošana?

18. Jun 2012, 08:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu ko, jau šonedēļ vasaras skaistākie svētki būs klāt! Bet pirms tam - kāpēc gan neuzzināt par tiem ko vairāk?Sākam spēli!

Laimētājs saņems Jāņu dienai atbilstošu grāmatu "Kaislība" no izdevniecības Zvaigzne ABC.

Par grāmatu vairāk lasi šeit!

Lorena Keita (Lauren Kate; 1981) ir amerikāņu rakstniece, kuras romāni “Eņģeļu nakts” un “Eņģeļu mīlestība” ir ieguvuši nedalītu lasītāju atzinību, ierindojoties New York Times bestselleru saraksta augšgalā. 

Ja nu tu sastopi savu dvēseles radinieku...neīstajā brīdī?

Lūsija Daniela dēļ būtu gatava mirt.
Un tas jau ir noticis. Atkal, atkal un atkal. Kopš laiku laikiem Lūsija un Daniels atrod viens otru, taču ikreiz abus gaida sāpīga šķiršanās: Lūsija mirst, bet Daniels paliek viens ar salauztu sirdi. Bet varbūt tam tā nav jābūt...
Lūsija ir pārliecināta, ka kādā no iepriekšējām dzīvēm ir atgadījies kas tāds, kas ietekmē notikumus tagadnē. Tāpēc meitene uzsāk šīs dzīves svarīgāko ceļojumu... dodas atpakaļ pagātnē, lai pati savām acīm pieredzētu Daniela mīlestību... un beidzot atklātu noslēpumu, kas ļautu uz visiem laikiem izmainīt viņas dzīvi.
Cauri laikiem un gadsimtiem pakaļ Lūsijai steidzas arī Kams, nefilimi un... Daniels. Kas notiks, ja vēsture tiks “pārrakstīta” un abu mūžīgā mīlestība sadegs liesmās... uz visiem laikiem?

Romāns “Kaislība” aptver daudzus gadsimtus un ir trešais romāns neaizmirstami episkajā “Eņģeļu nakts” sērijā.

No angļu valodas tulkojusi Ieva Elsberga.

Uzvarētāju noskaidrosim 25.jūnijā.