Darja: Pirmā iepazīšanās ar Essex

Darja: Pirmā iepazīšanās ar Essex

24. Feb 2012, 09:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu lūk, es arī esmu tikusi līdz normālam datoram, lai Jums izstāstītu par savu eksperimentu. Pavisam negaidīti nolēmu piedalīties Essex produktu testēšanā.

Kāpēc es parakstījos uz visu šo? Godīgi? Lai, pirmām, kārtām sajustos kā meitene, precīzāk - kā sieviete. Pārsvarā esmu kā puišelis, kas kaut kur nesas, vienmēr un visu ir aktīvs, dažreiz uzvelk īsus svārciņus un pārvēršas valdzinošā skaistulē, bet dažreiz slēpošanas kostīmā ar ratiem riņķo pa sniegu, bet citreiz džinsos sēžot darbojas ap datoru vai aukstpapēžu kurpēs stumj mašīnu... Visādi mēdz gadīties. Bet, lai arī kas man būtu mugurā, lai kā es izskatītos, un, lai arī kādi man būtu mati, manikīrs, maksimālais, ko daru no kosmētikas viedokļa - uzkrāsoju acis. Es nekad nedomāju par ādu. Bet vecums skrien pa priekšu. Mališeva savulaik teica, ka pēc 25 gadu vecuma mēs sākam novecot... Tad nu - par ko es te runāju? Par to, ka nolēmu ar šī eksperimenta palīdzību sevi disciplinēt. Bet konkrētāk, sākt lietot vismaz nakts krēmu un krēmu pirms ārā iešanas - sevišķi jau tagad, šajā "siltajā" laikā.

Uz tikšanos ar dermatoloģi februāra sākumā es ierados diezgan nolaistā stāvoklī. Rokas jau bija "notriektas", uz tām bez asarām žēl bija skatīties. Daktere ieteica jau tādu krietni nopietnāku ziedi ārstēšanai, bet pēc tam, kad nieze, sūrstoņa pazudīs, ieteica lietot Essex. Vispār ļoti labi bija tas, ka viņa šajā tikšanās reizē ar katru individuāli aprunājās. Un ne tikai vizuāli apskatīja mūs visas, bet roku un sejas āda tika testēta pat ar kāda aparāta palīdzību. Displejā bija redzama sausuma pakāpe ciparu veidā. Mans rezultāts izrādījās neapbrīnojami skumjš. Otrajā tikšanās reizē āda arī tiks testēta un tad es savu rezultātu skaitļos publicēšu.

Bet tagad mazliet sīkāk izstāstīšu par katru produktu. Nepievērsiet uzmanību tam, ka es neizmantoju pareizos krēmu nosaukumus, tās man ir mocības. Tāpēc es tos aprakstīšu vienkāršāk.

1) Mazā baltā tūbiņa – noderēs tik tiešām. Kad ziemas sals ir nokrities un es atkal esmu atjaunojusi ikdienas pastaigas ar mazuli, tad aktuāls ir jautājums, ar ko lai smērē mazuļa seju, ja aiz loga ir -10 līdz -15 grādi. Svarīgi arī, lai tas der mums abiem. Nu un tad nu notestēju. Atšķirībā no iepriekšējiem krēmiem, šim konsistence līdzinās taukiem, tāda bieza, bet ātri iesūcas. Man un dēliņam patika. Pēc 2h pastaigas vaigi kā no jauna piedzimuši. Lietojām šo krēmu līdz laikam, kad temperatūra ārā pacēlās līdz -3 grādiem.

2) Mazā dzeltenā tūbiņa – der lietošanai pēc vannas. Ar testēšanu man gāja pašvaki - vienkārši aizmirsu tikko izkāpusi no vannas ieziesties, bet kopumā - iesūcas ādā ātri un smaržo labi, tas ir fakts, bet par tā ilglaicīgu lietošanu nepratīšu pastāstīt.

3) Lielā baltā tūbiņa – šo vēl pirms projekta mums ieteica dēla pediatrs. Varēja jaukt kopā ar ziedi un smērēt mazulim, kad viņam dumpojās alerģija. Pēc tam sāku lietot autonomi - ilgstoši lietojot palīdz tikt vaļā arī no nelieliem sausas ādas laukumiem. Tiesa - smaržo gan kaut kā medicīniski, bet jāatzīst, ka smarža ātri izgaro, bet krēms ātri iesūcas ādā.

4) Lielā violetā tūbiņa – patika visvairāk par visām. Tāpēc, ka tā bija pati efektīvākā - gan mazuļa sausajām kājām, gan vietām, ko traumējusi alerģija, gan arī smērēju sev uz nakti uz rokām. Biezāks par balto krēmu, bet iesūcas tikpat ātri ādā un msarožo labāk. Ja salīdzina ar parastu roku krēmu, uzvar šis! Un tomēr viens mīnuss ir - no violetās tūbiņas, kad krēms iet uz beigām, nav īpaši viegli dabūt ārā krēmu.

Noslēguma secinājumi pēc 2 nedēļu testēšanas:

1) pēc ziemīgām pastaigām vaigi palikuši neskarti;

2) elkoņi kļuvuši gludāki, bet vēl jāpiestrādā;

3) rokas kļuvušas maigākas, gandrīz sievišķīgas;

4) bērnam piena krevelīte gandrīz pazudusi, bet uz ķermeņa ir mazāk sausas ādas laukumu.

Lai arī kādu līdzekli Jūs lietotu, visā ir jāievēro metodika un regularitāte. Kamēr viss nav izārstēts, atlika man aizmirst uzsmērēt krēmu, kā ādas stāvoklis atkal pasliktinājās. Bet tiklīdz sausums pāriet pavisam, pietiek vien pa retam - profilaktiski to mitrināt un uzturēt maigu ar krēma palīdzību.

Kopumā testēt man patika un esmu sākusi jau iegādāties jaunus šo krēmu krājumus. Un pat vīrs pamanīja atšķirību - redz, ka manu roku ādas stāvoklis ir uzlabojies, tāpat kā bērna kājiņām, tā, ka tas jau ir rādītājs.

Paldies Māmiņu Klubam par tādu iespēju dot man šo nelielo, jauno pieredzi!