Citādi makaroni ar malto gaļu

Citādi makaroni ar malto gaļu

24. Nov 2011, 15:43 taschinka taschinka

Sastāvdaļas:

-500g maltā gaļa-500g makaroni-mazā bundžiņa tomati savā sulā,mizoti-200ml sīki sagriezti sīpoli-250ml rīvēti burkani-2 ķiplokdaiviņas,var arī vairāk-garšvielas-sāls,pipari,lauru lapas-sviests,vai margarīns cepšanai,var arī eļļu

 

Pagatavošana:

 

Uz pannas liekam sviestu/margarīnu/eļļu uzkarsējam,tajā apcepam sīpolus līdz kļūst zeltaini,tad pievienojam burkānus un visu kopā sautējam.

 

 

Uz citas pannas arī sviestā/margarīnā/eļļā liekam veselas ķiploka daiviņas,kārtīgi apcepam,līdz tās būs atdevušas aromātu,liekam klāt malto gaļu un uz lielas uguns cepam un maisam,lai gaļa ir mazos vienādos gabaliņos,lai nav lieli gabali,var talkā ņemt dakšiņu,saspaidot veidojas vienādi mazi gabaliņi.Tad uz vidējas uguns cepam,pievienojam garsvielas un tomatus savā sulā.

 

 

Uzvāram makaronus,domāju,ka šeit process nav jāapraksta.Kad gaļa ir gatava pievienojam apceptos sīpolus un burkānus.Visu izmaisam un sautējam.

 

 

Pagaršojam,kad viss ir gatavs,tad pievienojam varītos makaronus. Izmaisam un 5 minūtes pasautējam.Gatavs! Ļoti vienkārši,bet gardi un ir citādi makaroni ar gaļu.

 

 

Tā kā esmu siera mīļotāja,tad pierīvēju arī to.