26.04 10:00-14:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 2
Māmiņa Ilze Lipska gatavo bumbieru ievārījumu.
Vajag:
- bumbierus - 2 kg
- cukuru - 1 kg
- tējk. citronskābes
Pagatavošana:
{pic:1}
Bumbierus nomazgājam.
{pic:2}
Sagriežam sīki, ar visu mizu (var protams arī mizot, bet var arī nemizot, kā gribās).
{pic:3}
Liekam vārīties, kad bumbieri kļuvuši jau mīksti, nedaudz ar blenderi sablenderējam, jo paši bumbieri tā neizjuks.
{pic:4}
Liekam klāt cukuru.
{pic:5}
Un vārām līdz ievārījums gatavs.
{pic:6}
Pildam burciņās. Kad atdziest, aizvākojam un nesam uz pagrabu.
es bumbieru ievārījumu kad vāru,kad blenderēju izberžu caur sietiņu,un tad tikai beru klāt cukuru,jo man tās miziņas nepatīk...!
Noteikti gards bezgala!😀
Es upeņu ievārijumam liku klāt banānus.
es bumbieru ievārījumu kad vāru,kad blenderēju izberžu caur sietiņu,un tad tikai beru klāt cukuru,jo man tās miziņas nepatīk...!
Noteikti gards bezgala!😀
Es upeņu ievārijumam liku klāt banānus.