Blogu konkurss: Veselas acis ir laimīgas acis

Blogu konkurss: Veselas acis ir laimīgas acis

04. Jun 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikdienas rūpēs par mazuļiem mēs nereti aizmirstam par sevi, savu veselību. Un acis ir tās, kas nogurst kopā ar mums, tās jūt gan negulētās naktis, gan stresa pilnās dienas, kad tādas gadās.

Vai zini, kā palīdzēt acīm justies labāk?

Vai zini, kā tikt galā ar acu apsārtumu?

Ko darīt, ja ir alerģija pret putekšņiem?

Vai tu, vai mazulis ir slimojis ar kādām acu slimībām?

Tavs uzdevums - šoreiz ir pastāstīt par to! Dalies savā pieredzē! Atbildi uz augstākminētajiem jautājumiem, kā arī dalies ieteikumos, kas veicami mājas apstākļos, ja nogurušas acis vēlies atsvaidzināt! (varbūt svaiga gurķa ripiņa vai kāda īpaša acu maska?). Kas jāievēro, darbojoties ar datoru, ja gribam pasargāt savu redzi? Varbūt tev ir vēl kādi noderīgi ieteikumi redzes uzlabošanā? Gaidām tieši tavu blogu!

Balva tavu acu vecelībai:


NAVI VISION acu skalošanai

NAVI VISION šķīdums acu skalošanai palīdz mazināt:acs kairinājumu, diskomfortu, dedzināšanu vai niezi, izskalojot svešķermeni no acs, piesārņota gaisa ietekmi (smogs, ziedputekšņi), kā arī kairinājumu, ko radījusi kontaktlēcu lietošana.

NAVI VISION Nogurušām acīm 


NAVI VISION Nogurušām acīm palīdz ātri novērst sausuma, iekaisuma un noguruma sajūtu, kam nav pataloģiska cēloņa, bet gan  ārēji faktori – pārāk ilga video ekrāna, monitora vērošana, kondicionēts gaiss, dūmi, cigarešu dūmi, saules staru iedarbība u.c.

Tavus ieteikumus gaidīsim līdz: 5.jūnijam! Uzvarētāju noskaidrosim jau 6.jūnijā!

Saudzē savu redzi!

IESŪTI SAVU BLOGU ŠEIT!