Bērna nākotne ir Tavās rokās!

Bērna nākotne ir Tavās rokās!

01. Mar 2012, 15:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien viņš ir Tavs mazais ķipars, bet jau pavisam drīz – topošais students. Šodien viņam vajag Tavu roku, ejot pa ielu, bet pavisam drīz... vajadzēs samaksāt par studijām, uzsākt patstāvīgu dzīvi, iekārtot mājokli. Un ir tik vareni, ja vecāki, radinieki vai krustvecāki pirms daudziem gadiem ir rīkojušies tālredzīgi, uzsākot katru mēnesi uzkrāt, lai radītu jaunā cilvēka nākotnei tik nepieciešamo atbalsta punktu.

 

Trīs lietas vienā līgumā!


Sāc veidot uzkrājumu bērna nākotnei, ieguldot sevis izvēlētu summu katru mēnesi, lai ar nelielām un regulārām iemaksām sakrātu nopietnu starta kapitālu dzīves brīdim, kad tas būs tik nepieciešams! Turklāt, krājot ar SEB dzīvības apdrošināšanu, papildus iegūsti:

  • dzīvības apdrošināšanu sev pašam,
  • nelaimes gadījumu apdrošināšanu sev vai bērnam,
  • iespēju atgūt iedzīvotāju ienākuma nodokli par samaksātajām dzīvības apdrošināšanas prēmijām.

 

Ņem vērā! Ieguldot naudu privātā uzkrājumā ar apdrošināšanu vismaz uz 5 gadiem, no valsts iespējams saņemt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (25%) atmaksu par gada laikā veiktajām dzīvības apdrošināšanas prēmiju iemaksām, kas nepārsniedz 10% no Tavas bruto gada algas.

 

Pasteidzies! No š.g. 1.aprīļa līdz 31.maijam uzkrājošo apdrošināšanas līgumu bērna nākotnei iespējams noslēgt bez maksas!

 

Turklāt Tev ir iespēja izvēlēties ieguldījumu programmu sava bērna nākotnes uzkrājumam:

  • uzkrājums ar garantētu ienesīgumu,
  • SEB dzīvības apdrošināšanas ieguldījumu stratēģijas,
  • uzkrājums investīciju fondos.

 

Uzzini vairāk tuvākajā SEB bankas filiālē, vai zvanot pa tālruni 67079800.