Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi

23. Aug 2010, 13:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gatavojam gardus cepumus brīvdienām!

 

Vajag:
- Paciņu sviesta,
- glāze cukurs 
- apm.700gr auzu pārslas
- 3 olas
- ziemassvētku garšvielas.

Pagatavošana:
{pic:1}
Vispirms izkausē sviestu.
{pic:2}
Daļu auzu pārslas viegli apgrauzdē.
{pic:3}
Sviestam pieliek olas ,
{pic:4}
un cukuru.
{pic:5}
Kārtīgi samaisa.
{pic:6}
Pieber apgrauzdētās auzu pārslas.
{pic:7}
Pārējās auzu pārslas.
{pic:8}
{pic:9}
Pārberam arī garšvielas.
{pic:10}
Un samaisam.
{pic:11}
Uz pannas klājam cepamo papīru un liekam ar karoti cepumus.
{pic:12}
Cepam vidēji 15 minūtes.
{pic:13}
Kārtojam traukā, līdz atdziest.
{pic:14}
Garšīgi, kraukšķīgi tāpat vien, bet var uzlikt arī ievārījumu - ar plūmju...mmmm.. debešķīgi!
Pagatavoji cepumus? Dalies savās atsauksmēs ŠEIT!