Ābolu uzpūtenis

Ābolu uzpūtenis

21. Jun 2012, 14:40 veesma veesma

 

Tā kā ir ābolu laiks, gatavosim garšīgu ābolu uzpūteni. 


Liekam katliņā sagrieztus ābolus, pārlejam ar ūdeni un liekam vārīties.

 

 

Kad āboli ir pavārījušies pieberam pēc garšas cukuru. Es šoreiz krāsai un garšai vēl pielēju aroniju sīrupu.

 

 

Kad āboli ir izjukuši maisot pieberam mannu, (es beru uz aci) un pavārām līdz manna uzbriest.

 

 

Liekam atdzesēties. Kad ir atdzisis, saputojam.

 

 

Gatavu liekam bļodiņās un pielejam pienu.

 

 

 

Šādi ābolu uzpūteni gatavo un ēd mūsu mājās. Labu apetīti!

 

Kā Jūs gatavojat ābolu uzpūteni?