Kopā ar māmiņu Ilzi Lipsku šoreiz gatavosim ābolu un apelsīnu ievārījumu.
Vajag:
{pic:1}
- 2kg āboli
- 2 apelsīni
- 1 kg ievārījuma cukurs
Pagatavošana:
{pic:2}
Ābolus sagriež.
{pic:3}
Klāt pierīvē apelsīna miziņu, un var arī pašu apelsīnu, bet mums no apelsīna procesa gaitā nekas nepalika pāri, bērnam ļoti garšoja.
{pic:4}
Vārīsim divus ievārījumus vienlaicīgi - vienā katliņā - āboli ar apelsīniem, otrā - āboli ar apelsīniem un kanēli.
{pic:5}
Ielejam katliņos nedaudz ūdens, uzberam cukuru, un liekam vārīties.
{pic:6}
Regulāri apmaisot, vāram, līdz ievārījums gatavs -kad pilīti uzpilina uz šķīvja, tā nenotek.
Tad pildām burciņās, kas iepriekš ar karstu ūdeni izmazgātas.
Kad ievārījums atdzisis, aizskrūvējam, un nesam uz pagrabu.
Mums ābolu ievārījums ir māļakais!būs japamēģin šī superīģā recepte😀Malacis Ilžuk!😃
Superiiga receptiite!!!!")
jā šis ievārijums nu ļoti garšīgs😉😀
Mums ābolu ievārījums ir māļakais!būs japamēģin šī superīģā recepte😀Malacis Ilžuk!😃
Superiiga receptiite!!!!")
interesanti 😀
jā šis ievārijums nu ļoti garšīgs😉😀