Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Māmiņa Ilze Lipska bez tradicionālajiem ābolu ievārījumiem gatavo arī netradicionālākus, kura pamatā ir āboli.
Sastāvdaļas:
- 1 kg āboli
- litrs jāņogas
- 1 kg cukurs
Pagatavošana:
{pic:1}
Ābolus sagriež gabaliņos.
{pic:2}
Salasām jāņogas.
{pic:3}
Uz āboliem uzlej pavisam nedaudz ūdens, tā lai apakšā ir, pieber jāņogas, un liek vārīties.
{pic:4}
Kad āboli ar jāņogām pašķīduši,
{pic:6}
beram klāt cukuru.
Gatavu pilda iepriekš sterilizētās burkās.
{pic:9}
Kad ievārījums atdzisis, aizskrūvē un nes uz pagrabu vēsumā.
Piedalies arī Tu konservēšanas recepšu konkursā un laimē noderīgas grāmatas no "Zvaigzne ABC"
Vairāk par recepšu grāmatām lasi ŠEIT!