Ābolu biezenītis ar biezpienu

Ābolu biezenītis ar biezpienu

10. Apr 2011, 09:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gatavojam ābolu biezenīti ar biezpienu!

 

Sastāvdaļas:

āboli

piens

kaļķis

 

Pagatavošana:

1. Ābolu sagriež 6 daļās. Izņem serdi.

2. Piepilda pīli un liek cepeškrāsnī cepties.

3. Kad āboli mīksti, tos izberž caur sietu.

4. Sasildiet burciņās, nosterilizējiet 15 minūtēs un aizvākojiet.

5. No šāda biezenīša nepūtīsies vēders, jo pūšanās process likvidēts cepšanās laikā.

6. Pie biezenīša var klāt pielikt arī biezpienu (ielej glāzi piena un pievieno 1 ēdamkaroti kaļķi). To visu uzkarsē līdz izveidojas biezpiens.

 

Piedalies arī Tu projektā "Gatavojam bērnu pārtiku pašas!" un iesūti sava mazuļa ēdiena receptes, par to saņemot grāmatu no Zvaigzne ABC! Iesūti recepti šeit!

2