20. septembra Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā - Lelde un Aivis Ceriņi

18. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā nedēļā laikapstākļi bijuši kardināli pretēji - te vasaras svelme, te rudens vēji un aukstums. Tiesa, lai arī kāds būtu laiks aiz loga, ik svētdienu mēs esam kopā ar jums kanālā STV, lai runātu par tēmām, kas aktuālas topošajiem un arī jaunajiem vecākiem.

Arī šī svētdiena, 20.septembris, nebūs izņēmums, tāpēc plkst. 9.20 slēdz iekšā kanālu STV, lai atkal varam satikties!

Aivim un Leldei Ceriņiem ir būtiski savā meitā ieaudzināt tādu vērtību kā sirds siltums, kas pavisam noteikti piemīt arī viņiem pašiem, ko sajutīsiet arī mūsu svētdienas sarunā. Tajā runāsim par vecāku lomu, bērnu audzināšanu un vērtībām.

Pirmie zobiņi ir liels notikums, taču jautāsi, kā tos pareizi kopt? To raidījumā vaicāsim speciālistam, kurš dalīsies ar praktiskiem ieteikumiem mazuļa pirmo zobiņu kopšanā.

Kad laukā kļūst aukstāks, aizvien vairāk sākam domāt par imunitātes stiprināšanu. Un tā, protams, nav atdalāma no D vitamīna, kas, ai, kā mūsu platuma grādos dzīvojošajiem cilvēkiem pietrūkst! Svētdienas raidījumā par to, kāpēc vēl mūsu organismam tik svarīgs ir D vitamīns, un no kāda vecuma bērniem to vajadzētu uzņemt papildus.

Kaķītis vai sunītis ir teju ikviena bērna sapnis, soloties par viņu pastāvīgi rūpēties, mīļot un gādāt. Jā, ja runājam par mājdzīvniekiem, vai esi kādreiz aizdomājusies, ko bērni iemācās un ko viņiem dod tas, ka mājās ir mājdzīvnieks?

Skaistai un laimīgai māmiņai arī laimīgs un ar dzīvi apmierināts bērniņš. Tam nevar nepiekrist, tāpēc kopā ar Superbēbītes Odetas māmiņu skaidrojām, kā parūpēties par ādu, lai neveidotos pigmentācijas laukumi un ko darīt, ja tie tomēr parādījušies.

Māmiņu Klubs turpina testēt jaunas lietas, vietas un pieredzi! Šoreiz raidījumā Rūta dalīsies ar savu pieredzi par meitiņu atiecībām ar piena produktiem.

Tiekamies 20.septembrī

plkst. 9.20