20 idejas foršam randiņiem ar vīru

20 idejas foršam randiņiem ar vīru

03. Jul 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kļūstot par vecākiem, pāra savstarpējās attiecības mainās. Ir jauna atbildība, jaunas rūpes, raizes. Brīžiem šķiet, ka pasaule sagriezusies ar kājām gaisā. Un šajā jaunajā pasaulē nereti dzīvesbiedri aizmirst viens par otru, koncentrējot visu uzmanību tikai uz bērna vajadzībām.

Taču lieki - pārim vienmēr jāatcerās, ka arī pēc bērna piedzimšanas viņi ir un paliek pāris, kuriem jāvelta otram sava uzmanība, mīlestība.

Tāpēc atrodiet iespēju, uzticiet bērnu uz dienu vai vismaz uz pāris stundām auklītei, vecvecākiem, draugiem, krustvecākiem un dodaties uz randiņu! Nerunājiet par bērnu, nerunājiet par sadzīviskām un ikdienišķām problēmām - atceraties to sajūtu, kāda valdīja, kad tikko iepazināties!

P.S. Starp citu, kad pēdējo reizi bijāt divatā? Randiņā?

30 idejas lieliskam randiņam ar vīru

  1. Uzrīkojiet pikniku! Atrodiet kādu sev tīkamu parku vai arī dabas taku, paņemiet līdzi pledu, sezonas augļus, ogas, nelielas uzkodas un izbaudiet divvientulību dabā!
  2. Dodaties velo izbraucienā! Pat ja jums nav velosipēda, daudzi uzņēmumi piedāvā velo nomu, tāpēc atliek vien sēsties virsū divritenim un doties, kur acis rāda. Gluži kā attiecību sākumā, kad uz acīm bija rozā brilles.
  3. Sagaidiet saullētu uz SUP dēļa! SUPi ir kļuvuši populāri, tāpēc noriskējiet pamēģināt ko jaunu - iebrauciet ar SUPu ezerā vai piesakieties aizraujošai avantūrai - dodaties uz SUPiem sagaidīt saullēktu purvā. Tas būs iespaidīgs piedzīvojums.
  4. Kopīgi eksperimenti virtuvē. Atrodiet jaunu recepti un pagatavojiet kopīgi kādu izaicinošu ēdienu kopā. Tas var būt kaut kas no Vidusjuras virtuves, kas atgādinās par jūsu pēdējo ceļojumu, vai tikpat labi arī daudzu iecienītie suši, kuri, gatavoti mājās, garšo dubultlabi!
  5. Apmeklējiet kopīgi muzeju! Kā būtu ar randiņu muzejā? Pilnīgs klusums visapkārt, jauni iespaidi. Pat ja neesat mākslas cienītāji, varat noteikti atrast sev saistošas tematikas muzeju - piemēram, farmācijas vai sporta muzeju! Starp citu, kopīgs muzeja apmeklējums var būt arī spontāns randiņš kādā no pusdienu pārtraukumiem darba nedēļas vidū!
  6. Kļūstiet par tūristiem savā pilsētā! Ikdienā, skrienot savos darbos, paskrienam garām daudzām skaistām lietām, kuras novērtē uz Latviju atbraukušie tūristi. Kļūstiet par tūristiem paši savā pilsētā - dodaties pārgājienā pa pilsētu kopā ar gidu, tā atklājot pilsētu no jauna, vai arī izbrauciet ar tūristu autobusu, kas izvadās pa pilsētas ievērojamākajām vietām, atklājot daudz jauna.
  7. Kartingi! Jā, jā, tu nepārklausījies - dodaties uz kartingu trasi un ļaujaties ātrumam. Lai adrenalīns ieplūst jūsu asinīs.
  8. Noorganizējiet filmu maratonu! Jums noteikti ir savi iecienītie filmu žanri, aktieri - piemeklējiet atbilstošās filmas un uzrīkojiet īstu maratonu, noskatoties vairākas filmas pēc kārtas, ierausušies viens otram azotē.
  9. Kļūstiet par brīvprātīgajiem! Kopīgi dodaties uz dzīvnieku patversmi vai arī piesakaties palīdzēt zupas virtuvē - dariet labu darbu plecu pie pleca.
  10. Apmeklējiet brīvdabas koncertu! Tagad, vasarā, teju katru vakaru dažādās vietās pieejami dažādi brīvdabas koncerti gan par maksu, gan bez maksas. Jums atliek vien izvēlēties savai muzikālajai gaumei tuvāko un doties izbaudīt.
  11. Vērojiet saulrietu! Klasiku klasika, bet tomēr tik forši. Dodaties pastaigāties uz pludmali vai arī atrodat kādu nomaļāku soliņu, no kura vērot ostā ienākam kuģus, ar saulrietu fonā, protams.
  12. Izaiciniet viens otru sporta laukumā! Tā var būt tenisa spēle, pirmais izmēģinājums spēlējot golfu vai arī kopīgs skrējiens pa meža takām. Šis būs jūsu līdz šim aktīvākais randiņš!
  13. Dodaties izbraucienā bez... galamērķa! Vienkārši iesēdieties mašīnā, izlozējiet, kurā virzienā dosieties, un braucat, braucat. Bez satraukuma, ka laicīgi jānonāk galamērķī vai kaut kas jāpagūst. Piestājat, ja redzat interesantus apskates objektus, atklājat jaunas lielceļa ēstuvītes!
  14. Uzkāpjat uz skrituļslidām! Skrituļošana vienmēr ir jautra, tāpēc dodaties piedzīvojumā, sadevušies rokās smieklu pavadībā. Aukstajos mēnešos lieliska alternatīva būs slidošana.
  15. Boulings! Jā, jā, tu nepārklausījies. Kad tu pēdējo reizi ripināji bumbu? Boulings ir aizmirsta, bet pietiekami azartiska aktivitāte, kas neprasa īpašu sagatavošanos - vienkārši uzvelciet ērtu apģērbu, rezervējiet celiņu tuvākajā boulingā un - aiziet!
  16. Rekonstruē kādu no jūsu īpašajiem randiņiem! Vai jums ir kāds randiņš, par kuru atceroties skudriņas pārskrien? Centies rekonstruēt šo īpašo dienu - apmeklējiet vietas, kuras apmeklējāt tajā randiņā, klausaties to pašu mūziku, kafejnīcā pasūtat to pašu kūciņu un dzērienu!
  17. Apgūstat ko jaunu kopā! Piemēram, piesakieties deju nodarbībai vai arī apmeklējat kādas foršas nodarbības pāriem.
  18. Uzrīkojiet neaizmirstamu fotosesiju! Kad pēdējo reizi jums bija fotogrāfija tikai diviem kopā? Kad ģimenē ienākuši bērni, visbiežāk foto kadros redzami tieši viņi, tāpēc laiks noorganizēt kādu foršu stundu garu fotosesiju tikai jums diviem.
  19. Dodaties uz romantisku restorānu! Cik gan reižu neesi lasījusi atsauksmes par dažādiem jaunatklātiem restorāniem, nodomājot, ka turp gan kādreiz vēlētos aiziet? Ir laiks! Rezervē galdiņu un izbaudiet laiku divatā.
  20. Dejojat visu nakti! Vai atceries, kā attiecību sākumā apmeklējāt deju klubiņus? Aiziet, kļūstat atkal jauni un traki un ļaujaties dejām visas nakts garumā!