19.04. STV: Imunitātes stiprināšana, ādas pigmentācija grūtniecības laikā, palīdzība koliku gadījumā

19. Apr 2020, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt ilgi gaidītā svētdiena, kuru varam aizvadīt pavisam nesteidzīgi, noliekot vismaz uz brīdi malā visas nedēļas rūpes, protams, rītu iesākot ar Māmiņu Kluba jaunāko TV raidījumu.

Mēs piedāvājam noskatīties 19.aprīļa raidījumu tev ērtākajā laikā un vietā, vai arī atkārtoti noskatīties kādu no interesējošajiem sižetiem.

Raidījuma lielajā intervijā tikāmies ar Māmiņu Kluba Vecāku skolas psiholoģi, kognitīvi biheiviorālo psihoterapeiti Diānu Zandi, lai runātu par to, kā cilvēki izdzīvo krīzi un kāpēc daudzas mammas piedzīvo izdegšanu. Kāpēc? Tāpēc, ka cenšamies būt perfekcionistes, paveicot visu uz 110%, taču ilgstoši dzīvot pāri saviem spēkiem nav iespējams. Noskaties interviju un gūsti daudzas noderīgas atziņas. 21. aprīlī Diāna Zande gaidīs uz tiešsaistes sarunu vakaru ikvienu mammu, lai runātu par to, kā šajā laikā nesajukt prātā. PIESAKIES JAU TAGAD!

Grūtniecības laikā sievietes ķermenī notiek lielas pārmaiņas un tās izjūt arī āda. Nereti gaidību laikā vai arī pēc dzemdībām tiek novērota ādas pigmentācija. Kāpēc tā notiek un ko šajos gadījumos darīt, to noskaidrojām raidījumā.

Kā jums sokas ar dienas režīma organizēšanu? Rimi Bērniem eksperte raidījumā skaidroja, kāpēc ir svarīgi pieturēties pie noteikta režīma un kādus knifiņus ņemt vērā, to organizējot.

Kolikas ir jautājums, kas aktuāls teju visu jauno vecāku sarunās. Kāpēc mazulīšus piemeklē kolikas, kā bērniņam atvieglot vēdera pūšanos? To raidījumā skaidroja ārste.

Mēs visi vēlamies, lai mūsu bērniem būtu spēcīga imunitāte, taču dažādās situācijās tā var kļūt vājāka. Kuros gadījumos tā var notikt un kā varam palīdzēt imunitātei atkal atgūties un kļūt stiprākai? Noskaties sižetu un uzzini!

TV