№19:...Tu kā roka, es Tavs cimdiņš

№19:...Tu kā roka, es Tavs cimdiņš

24. Jan 2016, 11:34 annijalise annijalise

Fotogrāfijas paraksts ir- MUMS IR JĀPROT SADZĪVOT, TO KĀ DABA TO DARA- GADĀ IR VISS, GAN ZIEMA, GAN VASARA.

https://www.youtube.com/watch?v=lUnP4q8ZiIQ

izlasot jaunās nedēļas uzdevumu, man galvā ieskanējās šī dziesma, jo tā izsaka visu- to kādām ir jābūt attiecībām, un to kādas tās arī MUMS ar vīru ir.

ja man nebūtu iedvesmas, noteikti ieliktu linkus uz iepriekšējo gadu saviem rakstiem, jo uzdevumi jau ir līdzīgi,un manas domas un ikdiena nav krietni mainījusies, vienīgi ka es savu vīru mīlu vēl stiprāk, bet ir laiks un ir domas, lai paveiktu uzdevumu pilnībā.

1.Ideālām attiecībām ir jābūt tādām, kad abi tajās jūtas lieliski, kad abi tajās jūtas vajadzīgi, nav domas- KĀPĒC MAN TO VAJAG?

2.Mūsu gadījumā ir viss lieliski, ir bijuši periodi, kad liekas ka KAM MAN TO VAJAG? bet tie periodi ir jāizdzīvo, jeb ir jāpārlaiž ziema, lai pienāktu ziedoša vasara, ir jāprot paklusēt, vai izteikties, ir jāprot piekāpties, nogaidīt.

3.Mūsu attiecību vajadzības ir justies vajadzīgiem vienam dēļ otra, saprast ka dzīve vienam bez otra ir tāda bezjēdzīga.

mēs abi nedzīvojam kopā dēļ meitām, es labi zinu ka viņš viens ar viņām tiku lieliski galā, arī es bez viņa meitas uzaudzinātu, BET VAI ES BEZ SAVAS OTRAS PUSĪTES SPĒTU DZĪVOT? NĒ!!!

4. minimālais kam ir jābūt attiecībās ir MĪLESTĪBA, un viss, neko citu jau nevajag, tā ir tikai viena lieta, bet tā pasaka visu, visu dēļ kā ir vērts dzīvot.

 

ar cieņu un mīlestību annijalise

20160114190708-30745.jpg