19. jūnija Māmiņu Kluba raidījumā influenceri dalīsies ar savu pieredzi ceļošanā kopā ar bērniem

17. Jun 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums visiem priekšā lieliska vasara, bet, vēl pirms Māmiņu Kluba TV raidījums dodas vasaras brīvdienās, tiksimies 19.jūnija rītā, lai iedvesmotos gardam Jāņu ēdienam, sapucētos vasarai un arī iegūtu praktiskus padomus par ceļošanu un drošību vasaras atpūtā.

Kurp šovasar vedīs tavas ģimenes ceļi? Sezonas noslēguma raidījumā tev būs iespēja satikt blogeres Katrīnu Mami un Kristīni Dzenīti, lai ieklausītos viņu pieredzē par ģimeņu ceļojumiem.

Straujiem soļiem tuvojas Jāņi, tāpēc Tev noderēs ideja, kā pagatavot veselīgus un gardus salātus ar Jāņu sieru!

Svētdienas raidījumā tev būs lieliska iespēja ielūkoties bērnistabas maģiskajās pārvērtībās, kas šajā pavasarī notika projekta "Izkrāso Sapni" ietvaros. Esam pārliecināti, ka sižetā tev būs iespēja iedvesmoties un gūt daudz vērtīgu padomu no speciālistiem arī sava mājokļa remontam.

Vasarā daudz laika pavadām saulē un pie ūdeņiem, tāpēc ir ļoti svarīgi parūpēties gan par savu, gan arī savu tuvāko drošību, tostarp, ādas aizsardzību pret saules negatīvo ietekmi. Svētdienas raidījumā izmēģināsim Latvijā ražoto saules aizsargkrēmu, kas, iespējams, šovasar būs arī tava izvēle.

Iespējams, šajā vasarā jūsu ģimene dosies lidojumā. Lai savlaicīgi sagatavotos gaidāmajam ceļojumam, noderēs speciālistu ieteikumi.

Svētdien tevi sagaida šīs sezonas pēdējais Māmiņu kluba raidījums, bet, pirms dodamies vasaras brīvdienās, uzzināsim, kā šis laiks paskrējis jaunajām raidījuma vadītājām Līvai un Kristīnei.

Tiekamies 19. jūnijā plkst. 9.20