16.09.2018.STV: Pirms laika dzimis mazulis, Mazuļa dienas režīms, Rudens apģērba izvēle, Veselīgs mazuļa svars, Brokastu maizītes.

16.09.2018.STV: Pirms laika dzimis mazulis, Mazuļa dienas režīms, Rudens apģērba izvēle, Veselīgs mazuļa svars, Brokastu maizītes.

16. Sep 2018, 00:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 Ik svētdienu, televīzijas kanālā STV satiekamies ar Māmiņu kluba TV raidījumu, tā vadītāju Kristīni Virsnīti un īpašajiem raidījuma stāstiem.

Dienu no dienas, katrā virtuvē tiek gatavoti dažādi ēdieni, dažādām ēdienreizēm. Bet ko darīt tad, kad idejas aptrūkstas? Pasmelties tās no labākajiem garšu meistariem. Skaties un iedvesmojies no SKY lielveikalu ražošanas nodaļas vadītājas Sarmītes Majores un pagatavo "Brokastu maizītes ar Parmas šķiņķi un lasi"

16. septembris SKY Garšu ceļvedis - Brokastu maizītes from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Kad bērniņš piedzimst pārāk agri, viņa ķermenis nav pietiekami attīstīts. Rezultātā priekšlaikus dzimušajiem mazuļiem bieži ir nepieciešama speciālistu palīdzība jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā. Noskaties stāstu par to, ko nozīmē piedzīvot satikšanos ar mazulīti pirms laika un kā dzīvo šādi bērniņi, kas piedzimuši ar rekordmazu svaru. 

16. septembris Happy - Priekšlaikus dzimis mazulis from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Rudens ir pārejas posms starp vasaru un ziemu un reizēm ir ļoti grūti saprast, kāds ir piemērotākais starpsezonas apģērbs bērniem. Video stāstā par to, kas šovasar modē un kā pārdomāti izvēlēties bērnu apģērbu, lai tas būtu gan stilīgs, gan funkcionāls. 

16. septembris LINDEX - Rudens mode from Māmiņu Klubs on Vimeo.

LAIMĪGĀ MAZUĻA DIENASGRĀMATA. šajā reizē mazā Kārļa mamma Melānija, kopā ar IBCLC zīdīšanas konsultanti, Māmiņu kluba Vecāku skolas speciālisti Sandru Lasi mēģina noskaidrot svarīgākos jautājumus par mazuļa dienas režīmu un krīzes brīžiem, tā attīstībā. 

16. septembris Laimīgā mazuļa dienasgrāmata - Mazuļa dienas ritms from Māmiņu Klubs on Vimeo.

 Veselīgs mazuļa svars, kādam tam ir jābūt, ja mazulis saņem mammas pienu, kādam svaram jābūt, ja bērniņš ēd piena maisījumu, kurā brīdī mums vajadzētu ieklausīties tajā, ko mums saka ģimenes ārsts, ja mazuļa svars ir nepietiekams. 

16. septembris Dabiska mazuļa attīstība - Hipp from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Bet lielo interviju ar četru meitu tēti, TV raidījumu vadītāju, hokeja kluba Rīgas “Dinamo” tehnisko direktoru Armandu Simsonu un viņa sievu Ivetu, skaties vietnē - shortcut.lv, kur Simsonu ģimene atklāti stāsta par kāpumiem un kritumiem, esot tik kupla bērnu bariņa vecākiem un to vai patiesi mamma, kura priekšroku dod būšanai ar bērniem, ir tikai mamma. 

Māmiņu klubs, 2018

TV