№15 Dace: Manas, 50 tarakānu, nokrāsas!

№15 Dace: Manas, 50 tarakānu, nokrāsas!

08. Feb 2015, 19:11 DaceT DaceT

Pēdējais uzdevums nu ir klāt! Rakstu pēdējā dienā un šai nedēļai beidzoties, jūtos pilnībā izdegusi, bet patīkamā ziņā, jo darīju to, kas sirdij tuvs! Tad nu sāksim ar apakšpunktu izpildi.

1. Pārsteidzošas situācijas mūsu kopdzīvē?

Pirmais pārsteigums man bija tad, kad vīrs man lūdza pārvākties pie viņa uz Rīgu un teica, ka mani neatstāšot. Uz to brīdi , man nelikās, ka mūsu attiecības ir nopietnas. Es domāju, ka tas ir kārtējais "traļi - vaļi" variants, jebšu kārtējais "zirga deķis" manā dzīvē. Bet re kā sanāca, esam kopā jau 7 gadi!

Otrā, spilgtākā, reize - man darbā vakara maiņa, viņš atbrauc un iedod man sainīti. Sainītī iekšā kleita. Man tika pavēlēts pārģērbties un kāpt mašīnā :D Izrādās, ka mēs dodamies uz restorānu.

Es mēdzu arī puķes saņemt - vienkārši tāpat vien, bez jebkādiem iemesliem. Pagatavot brokastis, veicot piegādi līdz pat gultai. Savukārt, es zinu, ka viņu, visvairāk pārsteidz intīmi sīkumi vai jaunas vēsmas iekš seksuālās dzīves.

Es gan īsti neizprotu šo vēlmi atgriezties pagātnē, lai izjustu tā brīža "saldkaislās emocijas!" Dzīve taču iet uz priekšu, kāda jēga skatīties atpakaļ? Kad būsim veci penzīši, tad arī tīsim filmu atpakaļ un stāstīsim mazbērniem kā mēs spridzinājām!!!

2. Izveido sarakstu ar oriģinālām idejām kā atsvaidzināt attiecības?

Saraksta NAV!  Jo es esmu cilvēks, kurš NEKO nedara pēc plāna! NEKAD! Manas idejas ir SPONTĀNAS un manam vīrietim pakārtotas!

3. Pārsteigt savu vīrieti...

Un atkal viss tendēts uz vīrieti. Ok... Ieejam sexystayle.lv  un pasūtam pātadziņu. Piektdienas vakars pavadīts ĻOOOOTI produktīvi. Ak es "..virtule"

4. Talismans? Piešaut uguni?

Iekš viena tango! Mūsu kopīgās intereses, tad arī būs mūsu talismans! Lūk! Nekad un nekur nenomētāsi un garām nepaiesi!

20150208185505-13389.jpg

Par ugunīm...Es esmu strēlnieks, pūķis un pie tam dzimusi uguns zīmē. Ja šim sprādzienbīstamajam salikumam piešauj klāt saujiņu ar maniem tarakāniem...Kur nu vairs ugunīgāk!

5. Novērtēt dalību projektā.

Esmu skeptiska, jo radās iespaids, ka tas ir grupveida seanss pie psihologa. Turklāt tendēts uz, maķenīt, depresīvām un galīgās auzās, ielaistām attiecībām.  Uzdevumi tendēti uz veča celšanu saulītē, bet kā jau pašā sākumā teicu - visam ir jābūt LĪDZSVARĀ! Attiecībās ir jānobremzē sava egomānija un ir jāmācās dot, kā arī saņemt. Nav vairs plikais "ES" ir "MĒS!" Un manās attiecībās viss ir līdzsvarā!

Lūk, kaut kas gluži manā garā...

http://youtu.be/03X0B6u-AxM

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Фаина Раневская/

20150119122229-11194.jpg

 

 

 

 

DaceT DaceT 08. Feb 2015, 19:29

Un atkal aizmirsās - #teamalternative