13.OKTOBRIS - Pirmdiena: Uzzini, kas jādara un laimē!

13.OKTOBRIS - Pirmdiena: Uzzini, kas jādara un laimē!

13. Oct 2014, 15:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TAGAD UN TŪLĪT - RUDENS KRĀSU SALŪTS MĀMIŅU KLUBĀ IR SĀCIES, piedalies!

Sākot no 11.oktobra līdz pat 31.oktobrim Māmiņu Kluba portālā KATRU DIENU izspēlēsim vienu balvu. Bavlas ieguvēju noteiksim loterijas veidā, izvēloties kādu no konkursa dalībniekiem pavisam nejauši. Tai pat laikā redakcija patur tiesības dažos gadījumos noteikt tomēr uzvarētāju, ja nu gadījumā gadās, ka kāds no dalībniekiem īpaši bieži laimē, lai dotu iespēju arī citiem. Tikt pie balvas var jau tajā pat dienā vai pasūtīt bezmaksas piegādi uz savu rajonu, pilsētu ar Pasta Stacijas starpniecību. Viss labākais  - tikai jums!

RUDENS KRĀSU SALŪTS

11 ОКТOBRIS - PIRMDIENA

20141008171204-31808.jpg

13.OKTOBRA UZDEVUMS

Pievienot komentāros:

  • vai uzskati, ka pirmdiena ir grūta diena, vai arī tev šķiet, ka tas tā nav
  • vai zini kadu veidu, kā pirmdienu padarīt par labāku dienu - dalies savos noslēpumos, paņēmienos!
  • izdomā, kā tepat un tūlīt uzlabot garastāvokli visiem portāla lasītājiem (kāda anekdote, smieklīgs attēls, links uz jautru video utt.).

DIENAS BALVA

TRAUKU MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS NUK  

un bērnu zobu birstīte NUK

20140109125047-91566.jpg

FOTO ir ilustratīvs

Konkurss ilgst 24 stundas. Ieskaitām komentārus, kas uzrakstīti līdz 13.oktobra plkst. 23:59. Balvas ieguvēju paziņosim nākamās dienas ietvaros - 14.oktobrī.

VEIKSMI UN... LAI JUMS BRĪNIŠĶĪGS NOSKAŅOJUMS ŠAJĀ RUDENĪ!

20141010112215-81384.jpg

 

13. Oct 2014, 23:18

Pirmdiena, un 13. datums! Tas jau ir zīmīgi, ka šī diena iespējam būs kā pa kalniem un lejām. Bet kopumā pirmdienas ir smagas dienas, jo vakar un aizvakar bija brīvdiena, varēja pagulēt ilgāk, darīt ko tīk, bet te pirmdiena-skolniekiem skola, mazajiem dārziņš, pieaugušajiem darbs. Tikai man, māmiņai, pirmdiena ir katru dienu, un katra diena kā pirmdiena. Celies pa nakti n tās reizes pie mazā, pa dienu miegs nāk, bet darbi negaida, studijas negaida, jāmācas ir neatkarīgi no tā visa, un par bērniņu jārūpējas.
Kā padarīt pirmdienu labāku? Noteikti šis ieteikums attieksies uz darba māmiņām, jo noteikti pēc darba ir jāmēģina atpūsties, piemēram, visa ģimene kopā skatās Ugunsgrēku vai kādu filmu, un uzgrauž ko gardu. Bet pilnas slodzes mammas neatkarīgi no tā vai ir pirmdiena vai kāda cita diena(reizēm viņas ir vienādas), var atļauties aizmirst par netīrajiem traukiem, māju, kādiem citiem darbiem, apsēsties un vismaz pāris min. nedarīt neko! Noteikti tiks uzlādētas baterijas atkal!

Jautr''akam garstāvoklim-
https://www.youtube.com/watch?v=O3w0ALouv3E

13. Oct 2014, 18:02

[... Mans rudens 2014 – smieklu diena, 13. Oktobris...]

***vai uzskati, ka pirmdiena ir grūta diena, vai arī tev šķiet, ka tas tā nav.-

Kā kuru reizi, ir pirmdienas kuras ir grūtāk piecelties. Grūtāk ir tad, kad jāgaida atkal piecas dienas līdz draugs atbrauks pie mums 😀 😀 😀

_____________________________________________________

****vai zini kādu veidu, kā pirmdienu padarīt par labāku dienu - dalies savos noslēpumos, paņēmienos!

Nedomāt un neiespringt, par to, ka ir pirmā diena, tā ir parasta darba diena.

________________________________________________________
*****izdomā, kā tepat un tūlīt uzlabot garastāvokli visiem portāla lasītājiem (kāda anekdote, smieklīgs attēls, links uz jautru video utt.).

Lūk mana recepte, priecīgam rītam : SMAIDĪGS, IZGULĒJIES MAZULIS + LABA RĪTA MŪZIKA. 😀

sandux sandux 13. Oct 2014, 13:14

Manu garastāvokli parasti uzlabo Youtube video. Un visjautrākie ir klipiņi ar bērniem un kaķiem. Šoreiz kaķi:
https://www.youtube.com/watch?v=Y3RDy3F5lV8
😃

13. Oct 2014, 10:31

PIRMDIENAS!!!Tās man ir bijušas un būs visgrūtakās dienas,jo tad man patiešam ir grūti piecelties un saņemties izlīst no gultas.Šorīt pat dēliņš jau aukšā un modina mani,bet es pat acis nevaru atvērt un tā tas ir tikai Pirmdienās!!Kamēr iekustinos dienas gaitā,paiet veselas 2 stundas,kamer izberžu acis,sakopju dēlu,sataisu brokastis mazam un sev.Nu jau jūtos atžirgusi😃Rīts var sākties ar Māmiņu klubu😀Es vienmēr pie sevis domāju,ja jau pirmdienas klāt,tad taču drīz atkal būs brivdienas!!Kā padarīt labāku pirmdienu,piecelies ar smaidu no gultas un samīļo savus mīļos!!!😀Kā uzlabot dienu--man uzlabo mans dēliņš ar savu smaidu😀

Ilvija82 Ilvija82 13. Oct 2014, 07:57

Labrīt!
Pirmdienas patiešām ir grūtas dienas, bet, manuprāt, tas tomēr ir atkarīgs no cilvēka un no tā ar kādām sajūtām viņš dodas uz darbu un ar kādu atdevi viņš to dara! Ja darbiņš sagādā prieku un gandarījumu, tad ikviena diena ir piedzīvojums un nebūt nav grūta!
Man, savu darbu mīlošam cilvēkam (tagad gan esmu bērna kopšanas atvaļinājumā), dažkārt pirmdienas ir grūtas dienas, bet.....ko es daru? Vienkārši uzvelku sarkanu apakšveļu un ticiet man, garastāvoklis uzlabojas un visu dienu jūtams enerģijas pieplūdums! Dažkārt ieskatos spogulī un novēlu sev jauku dienu, arī tad viss izdodas!
Maza, jautra bildīte no Interneta resursiem, lai ātrāk pienāk nedēļas nogale! 😀

13. Oct 2014, 00:23

RUDENS KRĀSU SALŪTS
11 ОКТOBRIS - PIRMDIENA

jau otro dienu kļūda.