09.02. STV: asins analīzes bērnam, bērna sirdstonīši, pāru attiecības

09. Feb 2020, 10:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties visu mīlētāju dienai, Māmiņu Klubs 9.februāra raidījumu veltīja mīlestības tēmai - par to runājām gan lielajā intervijā, gan arī sižetos.

Noskaties visu Māmiņu Kluba raidījumu vai arī kādu no sižetiem sev ērtākajā laikā un vietā tepat portālā!

Svētdienas lielajā intervijā tikāmies ar filozofu, antropologu Ventu Sīli, lai runātu par to, kā ģimenē jūtas vīrieši, un, protams, mīlestību un attiecībām. Starp citu, ar Ventu Sīli tiksimies Sieviešu festivālā jau 29.februārī. Vai esi rezervējusi laiku lieliskai un vērtīgai dienai tikai sev?

Gaidot pasaulē ierodamies Superbēbīti, kopā ar māmiņu Kristīni devāmies pie speciālista klausīties bērniņa sirdstonīšus. Ārste atbildēja uz jautājumiem, kāpēc tas būtu jādara un kā šai procedūrai sagatavoties.

Par mīlestību jādomā un jārunā ne tikai 14.februārī. Tā jākopj un jālolo visa gada garumā. Tāpēc devāmies pie Rimi emocionālās labsajūtas un attiecību ekspertes Ivetas Aunītes, lai ieklausītos ieteikumos, kā stiprināt mīlestības saiknes.

Uzzinājām, kad un cik bieži bērnam jānodod asins analīzes. Starp citu, vai zināji, ka to var paveikt arī nedodoties uz laboratoriju?

TV