"Jesss" - tā gultasveļu izvēlos es!

"Jesss" - tā gultasveļu izvēlos es!

06. Sep 2013, 10:10 liigad liigad

Izlasot par iespēju izvēlēties sev vēlamo gultasveļu- nodomāju: „Priekš manas segas jau nebūs izmēra”, jo parasti ieejot veikalā nopirkt gultas veļu vienmēr sastopos ar to, ka tā gultasveļa, kas man iekritusi acīs nav vajadzīgajā izmērā.

Bet nu šoreiz riskēju un iegāju mājaslapā calixte.lv, protams sākumā ieraugot izmērus 200x200 saskumu, jo šādi izmēri man neder, noskumu, bet nu domāju vēl papētīt un neticēsiet vienā brīdī nodomāju „”Jesss, ir arī man vajadzīgais pārvalka izmērs”, tādus izmērus kā man vajag atradu zem preču grupas  Multifunkcionālie gultas veļas komplekti.

No tiem mani piesaistīja lūk šis komplekts:

 20130906100323-82689.jpg

Tas man aizķēra sirdi uz uzbūra fantāzijas par to, cik skaisti izskatīsies mana gulta ar šo komplektu, tad man vienkārši gribās nomurrrrrrāāāāties.

 

Ja jāpastāsta, kā tad parasti izvēlos gultasveļu, jāsaka, ka parasti to nosaka tas, kam veikalā iz vajadzīgais izmērs. Tā arī viekalā nevienu gulasveļas komplektu neesmu iegādājusies. Bet pēdējās divas reizes dodos uz audumu veikalu izvēlos sev tīkamo audumu un gultasveļu uzšuju pati, jo tad zinu, ka gultasveļa būs tieši tāda kādu es vēlos nevis tāda, kurai ir izmērs.

Un jāsaka, ka šī iemesla dēļ manā īpašumā ir tikai divi gultas veļas komplekti un tie ir pašas šūti. Krāsa parasti izvēlos pēc tā brīža sajūtām bet skaidrs, ka esošie komplekti ir gaišās krāsās viens dzeltens ar rakstu un otrs balts ar ziliem kvadrātiem.

Lieki piebilst, ka arī Laurim visu gultas veļu šuju pati, tur gan skapī ir atrodama visa krāsu palete sākot no baltas beidzot ar tumši zilu.