Zobu tīrīšana ar divtik lielu prieku!

Zobu tīrīšana ar divtik lielu prieku!

07. Dec 2016, 10:35 mamma27 mamma27

Gribēju padalīties ar burvīgu pieredzi zobu tīrīšanā. Mums ar tiem zobiem kā pa kalniem un lejām. Tomēr nu jau esam uz pareizā ceļa. 

Mums bija prieks izmēģināt Zobu tīrīšanas kalendāru.  https://www.facebook.com/ebodaydreams

Jāsaka,ka jau saņemot un ieraugot jaukās uzlīmes bērniem radās azarts. Tā kā mums tas grfiks citādāks un īsta ēšana no rīta nav,tad zobus arī tīram tikai vakarā. Denīze tīra dārziņā pirms gulēšanas arī . No rītiem zobus sanāk tīrīt vienīg brīvdienās. Jā,te nu man mīnuss,bet godīgi- nu nevaru es tik agri visus dabūt augšā,lai viņi paspēj kārtīgi paēst,ņemot vērā, ka dārziņā ēd brokastis tiklīdz aizved, un vēl zobus iztīra.

Tomēr pateicoties kalendāram rituāls tieši Adrianam tīrīt zobus arī no rīta aizgāja! Viņam iepatikās,jo viņš šo to apēd no rītiem(cik nu gribas kuru rītu) . 

Uzlīmju likšana mums pārvērtās tādās kā sacensībās. Un interesanti bija,kad kalendārs bija pilns. KO nu??? Denīze nesaktoties uz to turpināja tīrīt zobus. Adrians sāka slinkot. Tad nu mamma ķērās pie vienkāršas lietas- pati uz atru roku uzmeistaroja kalendāru ,kur līmēt uzlīmes,jo mums vēl palika pāri!

20161207103243-53009.jpg

Kopumā man ļoti patīk EBO zobu tīrīšanas kalendārs. Krāsains,skaists, ar jaukām uzlīmēm. Protams mēs katra tādu varam pagatavot ,ja ir laiks un iedvesma.Vienīgi uzlīmes jāpērk tā vai tā.Tad nu šis ir jau gatavs risinājums. Man gan ienāca prātā iegādāties zīmodziņus ko spiest katrā lodziņā. Iespējams sanāk lētāk- nu jātaupa pirms svētkiem kā vien mākam:) 

Tomēr zobu kopšana mūsu mājās ir stipri uzlabojusies un jāsaka ,ka arī slinkā mamma kopā ar bēriem iztīra zobus sev un mazajam brālim.Jo arī viņš jau noteikti drīz gribēs uzlīmi!

lauvinja lauvinja 07. Dec 2016, 11:20

Var tak izlīdzēties ar zīmodziņiem, vai vienkāršajām uzlīmēm - punktiņiem - nopērc čupu pa lēto 😉