Ziemassvētku brīnums- rūķis.

Ziemassvētku brīnums- rūķis.

22. Dec 2016, 13:37 mamma27 mamma27
Adrians kā savu Ziemassvētku brīnumu izvēlējās zīmēt rūķi. Rūķis ir tas,kurš mums visu adventes laiku zeķē liek kādu našķi vai mazu dāvaniņu,ja tajā dienā esam labi uzvedušies. Brīnums- kā gan viņš to visu zina, kā viņš tiek pa nakti mūsu mājā un nemanot kaut ko var ielikt zeķē.
20161222132736-64890.jpg
  • pēc kā vadāties, izvēloties bērnam Ziemassvētku dāvanas
Mums ir tradīcija mājās rakstīt vēstuli Ziemassvētku vecītim. Tad nu bērni raksta, zīmē ,ko viņi šogad ļoti vēlas. Tā arī mēs zinam,kas ir vēlamās lietas. It kā jau viņi vienmēr izlemj un uzzīmē vai uzraksta vienu lietu,bet gadās ,ka ir grūti izlemt,tad ir divas vai pat trīs.Un tad mums ir no kā izvēlēties. Jāsaka,ka līdz šim gadam dāvnas ir bijušas reālas ,saprātīgās summās un bērni ir dabūjuši to ,ko rakstījuši vecītim.
  • kas dāvināts iepriekšējos gados bērnam
Ilgus gadus Adrians gribēja dažādas galda spēles, Lego, Pagājušo gadu dinozauru. Denīze ,kā mazā māsa tā pa nopietnam tik pagājušo gadu izvēlējās dāvanu- kamēr bija bēbis bija muzikālais podiņš, pagājušo gadu bija dziedošais putniņš. 
 
Šogad pašam mazākajam- Hārdijam dāvana jau labi sen iegādāta- Fisher price planšete,lai var mācīties burtiņus, vārdiņus un klausīties mūziku. Denīzei lelle Bettija, Bet lielajam čalim Adrianam pagaidām dāvana vēl nav,jo vēlme šogad nereāla- robots . Pārāk sarežģīts un dārgs. Tad nu ir vēl pāris citas mazās vēlmes,un mēs vēl domājam ko tieši- Monopolu vai lidmašīnu-dronu.Te nu jāsaka ,ka nospēlēs gala variantā cena!
  • vai ir kāda īpaša Ziemassvētku dāvana, kas jums no savas bērnības palikusi atmiņā vislabāk

Es savus Ziemassvētkus vienmēr atceros ar konfekšu tūtām. Gan skolā, dārziņā, gan arī vecāku darba vietās. Un arī mājās man kaut kā prātā nāk tikai konfektes. Un tāa bija ļoti feina un gaidīta paciņa. Kad jau biju lielāka,tad bija kāds mirgojošs eņģelīts,kas vēl tagad ir saglabājies,jo ir īpaši mīļš. Tādas mantas es neatceros. Bet atceros,ka vienmēr bijām visi kopā un tētis pārģērbās par vecīti un dalīja dāvanas.