Labdarības akcijas VIDEO: Palīdzēsim Māras centra krīzes māmiņām

17. Mar 2013, 09:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Situācijas ir ļoti dažādas, kuru dēļ mēs nonākam strupceļā un nezinām kā rīkoties – esam vienas un ir sajūta, ka nezinām vai vispār kāds varētu mums palīdzēt. Atbalsta meklēšana krīzes centrā ir viens no iespējamajiem risinājumiem. Tāpēc devāmies uz Māras centru, lai uzzinātu kā klājas māmiņām, kuras tur dzīvo un kādu palīdzību šeit ir iespējams saņemt.

Krīzes centrs sievietēm un bērniem "Māras centrs" ir atvērts jau septiņus gadus. Šeit uzturas māmiņas ar bērniem un bērni līdz 18 gadu vecumam, kuri kaut kādu iemeslu dēļ nav varējuši palikt ģimenē līdz tiek pieņemts lēmums – bērniņš atgriežas ģimenē, nonāk pie audžu ģimenes vai tiek nosūtīts uz bērnu namu.

Noskaties video un uzzini,kā norit ikdiena Māras centrā!

20130315121012-79011.jpg

22.martā sāksies grandioza akcija ar skaistu nosaukumu - "Ar mīlestību māmiņai"! Tās ietvaros ikvienai no mums būs iespēja parādīt sevi caur labiem darbiem. Labs darbs, pavisam noteikti, ir kādam palīdzēt. Un palīdzēt vari arī tu. Kā tas notiks? Lasi un uzzini!

Vai arī tev mājās ir lietas, kuras jau sen neizmanto, vai, iespējams, nekad neesi izmantojusi un neizmantosi? Ja tā, tad jau no nākamās nedēļas tu vari noziedot lietas, kas tev, iespējams, nav vajadzīgas, bet varētu noderēt kādai citai māmiņai.

Starta lietas jaunai dzīvei:

-pieaugušo drēbes

-sadzīves preces, tehnika

-higiēnas preces, zobu pasta, šampūns utt.

-trauki;

-gultasveļa

-segas, spilveni

Kad esi visu sagatavojusi, nes to uz Modes un izklaides centru Riga Plaza no 22.marta (akcijas atklāšana būs 22.martā Lieldienu pasākuma laikā) līdz pat 20.maijam ieskaitot! Ziedot vari tirdzniecības centra infocentrā!

Jelgavā jau 3 gadus kaut kas notiek vismaz ratu pastaiga šogad būs 4 gads kā es rīkoju pasākumu😀

17. Mar 2013, 21:35 ambera_2012

pasākums ir 22. martā es vnk sajaucu.

VAI tad pasākums nav 22.martā plkst.16:00? Es ar sagatavošu kaut ko ziedošanai!

Lieliski, ka " Lielā ratu pastaiga " būs arī šogad!👍Es tad rikošu Jelgavā . Jelgavas mammas pievienojaties!

17. Mar 2013, 20:30

ideāli,ideāli.. 23.martā brauksim uz to lieldienu pasākumu, tad atdošu riga plaza info centrā mantiņas. 😀

tātad lielā pastaiga būs 1.jūnijā super, es varu veidot pastaigu jūrmalā.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 17. Mar 2013, 10:54

Akcija ilgs līdz maija vidum un akcijas noslēgums būs Lielās pastaigas laikā 1.jūnijā!

Paldies visām iepriekš par dalību!

Saulite21 Saulite21 17. Mar 2013, 09:41

Man ir drebites mazulim no kadiem 6men uz augsu,parast jau nesu uz krustpunktu kas pie majas a tagad neesmu nesusi,stav maisinos. Pec kada laika kad bus siltaks varu atdot raus zidaina,bet lieta tada ka vinos i sedejusi jau 4 berni,bet lietojami vini ir un sedet un gulet mazais ari var!tad jautajums vai tadus ari var vest? Un vai kengaraga puse ar kautkur var vest,vai tikai rigaplaza ir ta vieta kur var vest?