Uzglezno gleznu pats ar savām rokām, neizejot no mājām!

Uzglezno gleznu pats ar savām rokām, neizejot no mājām!

15. May 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajos apstākļos, kad brīvā laikā pavadīšana ārpus mājas ir apgrūtināta, objektīvu iemeslu dēļ, ir sarežģīti atrast pielietojumu sev un savam radošumam. Šādos "ieslodzījuma" apstākļos cilvēkam ir nepieciešams izjust pozitīvas emocijas un dāvāt šis emocijas tuviniekiem, atbalstot viņus šajā grūtajā laikā. Ar ko lai tagad mājās nodarbojas? Cik tad bieži var skatīties vienas un tās pašas filmas? Grāmatas, onlain-kursi un vebināri. Daudz laika ar bērniem. Sociālie tīkli...

Ko paveikt sava prieka pēc- savam radošumam un dvēselei?

Studija Art & Wine ir izveidojusi interesantu produktu, kurš palīdzēs daudziem realizēt savu sapni.

Art & Wine komanda izveidojusi Art-komplektu, ar kura palīdzību jebkurš cilvēks, kurš vēlās, varēs uzgleznot gleznu ar savām rokām! Art-komplektā ietilpst video pamācība no profesionāla mākslinieka, audekls, krāsas, otas - viss, kas būs nepieciešams personīgās gleznas radīšanai.

Mākslinieks video pamācībā detalizēti parāda un izskaidro katru soli, lai katram izdotos uzgleznot savu gleznu! Tas ir tik detalizēti, ka pat cilvēks bez jebkādas iepriekšējas pieredzes zīmēšanā, varēs izveidot gleznu pats ar savām rokām! Jums vajadzēs izvēlēties 1.5-2 stundas no sava laika un izbaudīt gleznošanas procesu! Jūs noteikti saņemsiet sajūsminātas atsauksmes no saviem draugiem un tuviniekiem!

 Gan pieaugušajiem, gan bērniem ir pieejama liela dažādu gleznu izvēle. Cilvēkiem ar pieredzi zīmēšanā ir pieejami komplekti ar augstāku sarežģītības pakāpi. Kādas tieši- to jūs varat apskatīt saitā

art-quickteacher.com

Šobrīd Art&Wine darbojas speciālā cena, tāpēc ir iespēja izdevīgi iegādāties šādu komplektu, bet, ja jūs paņemsiet komplektu ne tikai sev, bet arī dāvanai saviem tuviniekiem, tad iegūsiet papildus bonusus.

Iegūt gandarījumu no savas mākslas, neizejot no mājām -  lieliska ideja!

Visiem iesaku realizēt savas iespējas!

www.art-quickteacher.com/

www.facebook.com/AWRiga/