Utis? Piesakies anonīmi Hedrin® testiem!

Utis? Piesakies anonīmi Hedrin® testiem!

12. Aug 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Utis ir problēma, par kuru nevēlamies runāt ar visiem, tāpēc aicinām šoreiz pieteikties testēt līdzekli pret utīm pilnīgi bezmaksas un anonīmi. 

Tāpat nekur netiks publicēta arī informācija ar mazuļa, viņa ģimenes locekļu vārdiem, uzvārdiem, ja būsiet iesūtījusi pieteikumu testēšanai.

Lūdzam atsaukties visus, ka tas tagad ir aktuāli, jo ir ļoti svarīgi atrast tādā brīdī pēc iespējas ātrāku problēmas risinājumu. Neskatoties uz to, ka skaļi par to nav patīkami runāt, tāda problēma tomēr ir un pastāv.

Testējamie produkti:

Gēls aerosols Hedrin® ONCE

Viegli izmantojams, aizsniedz visas grūti aizsniedzamās vietas uz galvas, nosedz visu galvu, matus. Hedrin® ONCE efektīvi cīnās ar utīm un gnīdām.

Tas strādā fiziskā veidā,  - kad utis tiek apsmidzinātas, tās nosmok.

Satur PenetrolTM. Gēlu var izmantot tik, cik tas nepieciešams, utu pierašana pie preparāta ir pilnībā izslēgta.

Šķīdums Hedrin 100 ml

Šķīdums Hedrin satur 4% dimetikona, iznīcina galvas utis un gnīdas.

Dimetikons nav ķīmiska inde, tas iedarbojas fiziskā veidā, noklājot utis. Pārējais sastāvs: cikrometikons 5. Ciklometikons 5 ir nesošā viela, kas pēc tās uzklāšanas uz matiem, iztvaiko, atstājot tikai dimetikonu, kas iznīcina utis.

Hedrin® šķīdums iznīcina galvas utis un to oliņas.
Paredzēts pieaugušajiem un bērniem no 6 mēnešu vecuma.
Hedrin® šķīdums satur 4% dimetikona.
Dimetikons nav ķīmiska inde, tas darbojas fizikālā veidā, utis pārklājot un nosmacējot.

Pārējās sastāvdaļas ir ciklometikons 5. Ciklometikons 5 ir nesējviela, kas pēc uzklāšanas iztvaiko, tādējādi aiz sevis atstājot tikai dimetikonu, kas iznīcina utis.

Lietošana: Ar pietiekami lielu šķīduma daudzumu apstrādājiet SAUSUS matus tā, lai pilnībā būtu noklāti mati un galvas āda. Ar pirkstiem vai parastu ķemmi vienmērīgi iestrādājiet šķīdumu matos virzienā no saknēm līdz pat galiem. Pēc uzklāšanas vienu stundu atstājiet matus apstrādātus ar šķīdumu. Izmazgājiet matus ar parastu šampūnu, pamatīgi izskalojiet ar ūdeni un izžāvējiet.
Svarīgi ar Hedrin® šķīdumu matus vēlreiz apstrādāt pēc septiņām dienām, lai iznīcinātu arī tās utis, kas, iespējams, ir izšķīlušās pēc pirmās apstrādes. Ja to neizdara, invāzija var atsākties.

Lūdzu, ņemiet vērā:
Ja kādam ģimenes loceklim konstatētas utis, pārbaudiet, vai tās nav arī citiem ģimenes locekļiem. Visiem, kam tās ir konstatētas, galvas apstrādājiet tajā pašā reizē.

Kā pieteikties testēšanai?

Ja vēlaties testēt Hedrin®, rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv!

Obligāta prasība testētājiem: pēc lietošanas iesūtīt atsauksmi, padaloties iespaidos par līdzekļa lietošanu un rezultātiem. Arī atsauksmes būs iespējams iesūtīt anonīmi!

Māmiņu Klubs