Tīriet zobus bez zobu pastas ar Crystal Fresh!

Tīriet zobus bez zobu pastas ar Crystal Fresh!

18. Jul 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Crystal Marines zobu birstes sariņi piesātināti ar dabisko keramiku un uz birstītes roktura bērnu sagaida četri dažādi okeāna iemītnieki. Dabiskā keramika rada lielu daudzumu negatīvo jonu, kuru mijiedarbības rezultātā tiek noņemts aplikums un līdz ar to zobu pasta nav vajadzīga. Bērni, kuriem nepatīk zobu pasta, sāks paši tīrīt zobus. Keramikas un apatīta sinerģiskā iedarbība pastiprina antibakteriālo efektu un stabilizē pH līmeni mutē. Zobu birstes konusveida katra sara galā ir vēl 64 mazāki sariņi, kuri nav nevienai citai zobu birstei.  

Crystal Marines lieliski piemērtotas bērniem, kuriem nepatīk lietot zobu pastu.

Dabiskā keramika (N cera), ar kuru piesātināti zobu birstes sariņi, ir kvarca tipa izraktenis. Tīrīšanas procesā dabiskās keramikas daļiņas uz zobu birstes sariņiem veido negatīvos jonus, kas maigi noņem aplikumu un pigmentus no zobu virsmas, atjaunojot to dabīgo spīdumu un veselīgo izskatu. Tāpat joni normalizē skābes līmeni (pH) mutes dobumā un novērš nepatīkamo elpu. 

Dabiskā keramika (N cera) rada lielu daudzumu negatīvo jonu mutes doubumā. 

Šī jonu iedarbība padara zobu virsmu slidenu un nodrošina pietiekamu tīrīšanas efektu, neizmantojot zobu pastu. Dabiskā keramika tiek pulverizēta ļoti smalki un pēc tam iestrādāta saru galos, tāpēc nav jāuztraucas par zobu virsmas un smaganu bojājumiem. Zobu birste nesatur kaitīgas (radioaktīvas) vielas. Birste ir 100% dabīga.

Crystal Fresh (pieaugušajiem) tā ir īsta revolūcija starp zobu birstēm. Crystal Fresh sari satur dabisko keramiku un apatīta minerāļus. Zobu birste lieliski tīra, likvidē pigmentus un zobu aplikumus. Jonu un antibakteriālo efektu iedarbībā Crystal Fresh padara Jūsu zobus tīrus un rada perfektu svaiguma sajūtu kā arī stabilizē ph līmeni mutes dobumā.

Lietošana

Crystal Fresh un Crystal Marines zobu birstes ir ieteicamas lietot ikvienam un ik dienu. Pats interesantākais ir tas, ka zobu birsti var lietot bez zobu pastas, vienkārši samitriniet birsti un tīriet kā ierasts aptuveni 2min, jo Crystal Fresh un Crystal Marines ir piesātinātas ar dabisko keramiku.

Crystal Fresh un Crystal Marines kļūs par Jūsu labāko draugu mājās, skolā, ofisā, ceļojumā un ikdienā!

Bērniem un pieaugušajiem, kuriem nepatīk vai ir alerģija uz zobu pastām, zobu birste ir ideāli piemērota.

Lietošanas ilgums ~ 2 mēneši

Iegādaties zobu birsti Crystal Marines var Marijas ielā 7-507, Rīgā vai mājsalapā crystalfreshbaltics.com

Iegādaties zobu birsti Crystal Marines var Marijas ielā 7-507, Rīga vai mājsalapā crystalfreshbaltics.com