Timberoom mēbeles - ar mīlestību jūsu bērniem

14. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Timberoom mēbeles pieaugušie ar mīlestību radījuši bērniem, apvienojot savu pieredzi arhitektūrā, kokapstrādē un dizainā.

Mūsu mēbeles izgatavotas Latvijā no videi draudzīgiem materiāliem - saplākšņa, krāsām, lakām, audumiem -, izmantojot specializētu aprīkojumu un sīkās detaļas rūpīgi krāsojot ar rokām. Mūsu galdi sastāv no bāzes rāmja un četrām virsmām, kas paredzētas dažādiem mērķiem. Piedevām, galdiem radīti arī īpaši piemēroti krēsli!

Mūsu produkti radīti, lai izglītotu bērnus, attīstītu viņu radošumu, valodu, kā arī veicinātu rakstītprasmi. Mēs atbalstām mācību procesa uztveri caur rotaļāšanās prizmu, nodrošinot savstarpēju mijiedarbību starp rotaļāšanās dalībniekiem un viņu komunikāciju.

Katrs no Timberoom produktiem ir izstrādāts, lai motivētu bērnu mācīties un mudinātu viņu attīstīt radošās prasmes, tostarp, zīmēt, strādāt ar formām un krāsām, konstruēt, kā arī veicināt matemātikas un valodas prasmes. Ikvienam produktam ir pievienoti norādījumi par virsmu uzstādīšanu atbilstoši dažādiem scenārijiem.

Pateicoties praktiskajam un pārdomātajam dizainam, Timberoom mēbeles iederēsies ikvienā bērnistabas interjerā. Īpaši svarīgi - mēbeles ir daudzfunkcionālas, jo bērni tās var izmantot gan rotaļām, gan rotaļlietu uzglabāšanai, arī ēdienreizēm, savukārt pieaugušie to var izmantot pat kā kafijas galdiņu!

Mūsu produkti: 
●    atbilst augstākajiem vides standartiem;
●    neaizņem mājoklī daudz vietas un lieliski iederas interjetā;
●    ir vienkārši uzstādāmi un aug līdz ar bērnu;
●    vienkārši savietojami savā starpā.

Skolotājiem un vecākiem Timberoom kalpo kā kompakts un efektīvs līdzeklis, lai iedvesmotu bērnu mācīties katru dienu un veicinātu viņu attīstību.

Dažādām iestādēm, piemēram, restorāniem, slimnīcām, biroju centriem tā ir lieliska iespēja, rūpējoties par saviem klientiem un izveidojot bērnu rotaļu stūrīti.

STANDARD TABLE – jūsu bērna augumam piemērota galda pamatne jeb rāmis ar plauktiņu. Tas aprīkots ar četrām maināmām virsmām:

  • Šaha laukuma virsma dekorēta ar lāzergravējumiem un krāsota ar videi draudzīgām akrila krāsām. Laukuma otrajā pusē ir burtu spēle ar iespēju pasūtīt to gan latviešu vai krievu, gan arī angļu vai norvēģu valodās.

  • Galda virsma “Mežs” kalpo kā konstruktors, kas ļauj no dažādām figūriņām izveidot savu spēles laukumu un rotaļāties ar dzīvniekiem, skujkokiem, lapu kokiem, izspēlējot lomu spēles.

  • Tāfeles galda virsma pieejama četrās dažādās krāsās - violeta, melna, zaļa, zila. To var izmantot gan zīmēšanai, gan kā fonu citām rotaļām.

  • Vēl viena komplektā iekļautā virsma ir “ģeometrija”. Tā sastāv no četriem dažādiem figūru komplektiem, kurus varat izmantot, veidojot dažādus attēlus, kā arī izmantojot kā trafaretus.

Galdam ir izveidoti īpaši piemēroti krēsli, kurus var salikt bez instrumentu palīdzībus, savukārt nepieciešamības gadījumā tos var izjaukt minūtes laikā. Komplektā tiek nodrošinātas īpašas atzveltnītes, savukārt, rūpējoties par bērnu pareizu stāju, krēsliem tiem nodrošināti pieci dažādi augstumi.

MŪSU KONTAKTI:

E-pasts: shop.busyboard@gmail.com

Adrese: Lielā Dārza iela 34-45. Daugavpils, Latvija, LV-5404

Tālrunis: +371 29592319

GALLERHOF HOLZWERK