Tehniku šajā ģimenē dāvinu Es

Tehniku šajā ģimenē dāvinu Es

18. Dec 2013, 14:21 LvMomi LvMomi

ho ho ho :) 

    Tātad par priekšzīmīgu uzvedību. Ģimenes pavarda kurināšanu ar milzu devu mīlestības, rūpēm un to laimi par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Dzejolīti skaita ģimenes galva un topošais tētis Oskars :) 

http://www.maminuklubs.lv/jaundzimusais/videoieteikumi-ka-izveleties-gultinu-jaundzimusajam-234504/

Paldies mīļais.. šis pat ir labāk par dzejolīti :) 

  Par to Tev dāvaniņā Asus transformer book t100 ;) Tas ir planšetdators,kuram ir 10 collu ekrāns ar pievienojamu klaviatūru , lai būtu pietiekoši kompakts un funkcionāls palīgs Tev komandējumos un darba tikšanās reizēs :) Tā Windows 8 programmatūra nodrošinās iespēju gan parādīt prezentācijas, piekļūt informācijai tīklā (izcili sinhronizējās ar outlook) kā arī ilgais baterijas darbības laiks spēs nodrošināt iespēju arī mums vairāk sazināties caur skype. Kopā varēsim priecāties par panākumiem un svarīgas informācijas piefiksēšanai arī nebūs nepieciešams pirkt dārgus piezīmju blociņus.  Un vai tur re... pievienojamā klaviatūra atvieglos garāku tekstu rakstīšanu. Neatkarīgi no tā vai tā būs vēstule man vai svarīga darba informācija. Es domāju Tev patiks ;)

20131218142131-97180.jpg

 

Brāli tagad Tava kārta skaitīt dzejolīti! Jo ar nepacietību gaidu ,ko labu žagaru vietā šogad atnesis Tev ziemassvētku vecītis. 

"Pīrāgam nabagam atkal abi gali apdeguši."

Nopietni? Atkal to pašu? Nu lāaabi! Āreče Tev tiek kastīte ar uzrakstu Nokia 520 :p Par ko Tev tādas dāvanas.... nu es nezinu :) 

Bet kāds kļuva mežonīgi priecīgs un nebeidza lielīt jauno telefonu. Varot redz GPS izmantot, skatīties video online, lasīt epastus un pats galvenais - pieejami visi sociālie tīkli. 

20131218142106-56061.jpg

    Mammu! Te rakstīts Tavs vārds... kaste tāda palielāka. Šķiet vēl kāds spēj novērtēt, ka ļāvi mums padzīvot pie sevis ,kamēr iekrājam naudiņas savam dzīvoklītim. Un mums tak tik labi visiem kopā. Mēs lutinam Tevi un Tu mūs. Pat dzejolīti nevajadzēs ;)

Rādi nu ,kas Tur labs. 

Šeit komentāri lieki. Pelnīti.

20131218142042-29322.jpg

Un tagad tētim. Dzejolīti gan vajadzēs :p 

...Un lēni durvis veras:
Tēvs zaļu eglīti nes
Un zaros tai pārslas zaigo
Kā baltas zvaigznītes.

Un vienu svecīti spožu
Dedz māte un eglītē liek:
Cik gaišu un silti no viņas
Kā saulē visapkārt tiek!

”Pie Taviem šūpuļiem stāvu”, - 
Tad tēvs un māte dzied,
Un lielas zilas zvaigznes
Aiz sniegainā loga zied...

Man nobira asariņa. Un pasniedzu tētim kastīti ,kurā slēpās nokia 625 :) Ar to viņš varēs izmantot 4G tīkla ātro internetu. GPS ar Glonass navigācijas precizitāti neļaus apmaldīties medībās un nekur nespruks no maniem zvaniem ,jo baterija tik ātri neizlādēsies. 

20131218141944-50989.jpg

Paldies jums visiem ,jo mana lielākā dāvana esat visi jūs - ģimene :)