Sper pirmos soļus angļu valodā Māmiņu Kongresa laikā ar Wow!English metodi bērniem

02. Nov 2018, 17:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai vēlaties apmeklēt Māmiņu kongresu kopā ar savu atvasi, bet neesat droša, ka pasākums būs pietiekami interesants un aizraujošs? Nesatraucieties! Māmiņu kongresā Jums būs iespēja dzirdēt vērtīgas un noderīgas lekcijas, savukārt bērniem būs unikāla iespēja spert pirmos soļus angļu valodā. Wattsenglish Baltic angļu valodas stūrītī bērni varēs piedalīties dažādās aktivitātēs – rotaļāties, zīmēt, dziedāt un skatīties dažādus mācību video, kas pilnveidos esošās vai ļaus gūt angļu valodas pirmās zināšanas.

Wow!English mācību metode, ko Baltijā pārstāv Wattsenglish Baltic, ir paredzēta bērniem vecumā no 3 līdz 12 gadiem. Šis ir vienīgais interaktīvais mācību līdzeklis, kurā izmantota īsta cilvēka seja, lai patiesi motivētu un iesaistītu aktivitātēs mazus bērnus. Līdz ar to visās nodarbībās piedalās ne tikai vietējais pedagogs, bet arī dzimtās valodas runātājs Stīvs.

Skatieties bezmaksas mācību video mūsu YouTube kanālā Wow English TV un sāciet angļu valodas mācības jau mājās! Lai uzzinātu vairāk par šo unikālo mācību metodi, iesakām noskatīties video:

Tiekamies angļu valodas stūrīti!

Wattsenglish Baltic komanda