Septembrī BENU aptiekās Paranit līdzeklis pret utīm ar 20% atlaidi

Septembrī BENU aptiekās Paranit līdzeklis pret utīm ar 20% atlaidi

14. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izmanto iespēju ietaupīt!

2

Kāpēc Paranit ir īpašs? 

Paranit aerosols nesatur insekticīdus. Paranit formulā ietilpst kokosriekstu eļļa un anīss. Paranit iedarbojas uz utīm mehāniski, iekļūstot to elpošanas ceļos. Tās iet bojā no asfiksijas un atūdeņošanās.

Paranit ir efektīvs vienmēr. Pateicoties jaunajam iedarbības veidam, utīm pret Paranit neveidojas rezistence, tāpēc tas iznīcina utis un gnīdas vienmēr. Paranit satur arī ilang- ilang ēterisko eļļu. Šī eļļa mazina ādas kairinājumu, ko izraisa  kasīšanās.

Paranit ir ērti un viegli lietojams. Pateicoties aerosola formai, jūs varat Paranit izsmidzināt tieši tik, cik jums vajag, un tur, kur nepieciešams. Paranit iedarbojas 15 minūšu laikā.

Kā nodrošināt veiksmīgu ārstēšanu?

Paranit aerosolu ir viegli lietot un tas ir ļoti efektīvs. Pirms sākt ārstēšanu, paturiet prātā:

  • Vispirms jāpārbaua mati visiem ģimenes locekļiem. Nav jēgas ārstēt vienu inficēto ģimenes locekli, ja neplānojat veikt tādu pašu ārstēšanu citiem inficētajiem ģimenes locekļiem. Ļoti īsā laika posmā notiks atkārtota inficēšanās ar utīm. Tāds taču nav jūsu mērķis?
  • Ārstēšana jāveic divos posmos. Ja jūs veicat matu apstrādi ar Paranit šodien, tad pēc 9 vai 10 dienām atkārtojiet to vēlreiz. Ne vairāk un ne mazāk. Šāds laika periods ir nepieciešams, jo tas ir saistīts ar uts dzīves ciklu.