Puķu sveiciens bērnam līdzi uz dārziņu 8.martā- ekonomiskais variants :)

Puķu sveiciens bērnam līdzi uz dārziņu 8.martā- ekonomiskais variants :)

08. Mar 2017, 13:38 helliite helliite

Jāsāk ar sveicienu visām jaukajām, foršajā, skaistajām dāmām svētkos :)

Arī mums mājās aug mazs vīrietis, tad nu pagaidām, kamēr mazs, būt par džentlemeni jārāda piemērs tētim un jāpamāca arī mammai :)

Parasti sieviešu dienā dārziņā apsveicam tikai audzinātājas, bet šogad izdomāju,ka būtu jauki pārsteigt arī mazās dārziņa biedrenes. Grupiņā tās gan ir diegzan daudz, no 12 bērniem desmit ir mazās dāmas :) Lai svētkos sveiciens būtu draudzīgs arī maciņam un meitenēm būtu lielāks prieks, izlēmu, ka apsveikumā īsto puķu vietā jāizdomā kas interesantāks- un ienāca ideja par papīra puķi, kurai pievienota konfekte..

Sākumā sagatavoju papīra puķes (sazīmēju paintā puķu trafaretus), izgriezu,tad uztaisīju divus iegriezumus puķes vidū, kur izvilkt cauri lentu. Un, protams, konfektes. Izvēlējos tās, kurām puķu motīvs arī uz papīrīša.

20170308125950-16610.jpg

Tad, lai pārsteigums būtu personiskāks, visas puķes kopā ar manu četrgadnieku izkrāsojām. Bija gan kopīga darbošanās, gan trenēšanās nepārkrāsot pāri līnijām, kā arī bērns tika iesaistīts pašā pārsteiguma gatavošanas procesā. (Paralēli tika kārtīgi nokrāsots arī galds un viena plauksta, bet tas pieder pie lietas :D)

Kad puķes bija izkrāsotas, tad otrā pusē piesēju konfektīti.

20170308133427-15613.jpg

Finālā sanāca ļoti krāsains, pavasarīgs pārsteigums, šajā ziemīgajā svētku dienā. Puķes, protams, sataisījām tik daudz, lai arī abiem grupiņas puišiem būtu. Pelnījuši ir noteikti, ikdienā tik daudz meiteņu sabiedrībā uzturoties :D 20170308132001-37417.jpg

Savam bērnam gribu iemācīt un parādīt, ka ne vienmēr pārsteigumam ir jābūt lielam un dārgam. Dažreiz kreatīvāks veikums un negaidītāks pārsteigums paliek pat vairāk atmiņā, kā dārgas lietas.
Šodien apsveikt 12 dāmas mums izdevās iztērējot 2,30 EUR. Ticu, ka meitenes sajutās īpaši un novērtēja šo veikumu, kas arī atšķīrās no ierastajiem sveicieniem.

Ja arī Tu zini vai esi kādu apsveikusi, un pārsteigusi izmantojot nelielus līdzekļus, padalies ar idejām. Varbūt nākošajos svētkos varēsim viena no otras pašpikot ;)

ziemelbriedis ziemelbriedis 08. Mar 2017, 19:41

Lieliska ideja n'akamgad cerams atcerēšos un ar izmantošu.
Šogad uztaisijām ar bērniem katram puķainas kastītes un piebērām ar končām lai arī visām mazajām un lielajām dāmām pietiek, un puišus ar var pacienāt 😃

mamma27 mamma27 08. Mar 2017, 15:23

Ideja tiešām laba!Mēs ar katru gadu dārziņā sveicām-ar puķi,ar konču,kā kuro gadu.Šogad skolā gan tikai audzinātāju.Sanāca noslinkot

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 08. Mar 2017, 13:58

Jauka ideja, iespējams to izmantošu nākamā gada 8. martā.