Piedalies konkursā un laimē LEGO DUPLO!

Piedalies konkursā un laimē LEGO DUPLO!

30. Mar 2023, 10:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar ko gan tev saistās LEGO® DUPLO®? Tas ir priekpilns un aizraujošs laiks, kurā bērns apgūst daudz jaunu prasmju un zināšanu!

Atrodi burtu jūklī 10 vārdus, kas saistīti ar LEGO® DUPLO® un raksti tos komentāros mūsu Facebook vai Instagram lapā pie konkursa ieraksta!

PIEDALIES KONKURSĀ

FACEBOOK

INSTAGRAM


Starp visiem veiksminiekiem Facebook un Instagram, kuriem burtu jūklī būs izdevies atrast 10 vārdus, 11. aprīlī izlozēsim vienu laimīgo, kuram dāvināsim LEGO® DUPLO® komplektu Ģimenes māja uz riteņiem (10986), lai rotaļas turpinātos!

KONKURSA BALVA

Ģimenes māja uz riteņiem

Aizved savu mazuli lieliskā piedzīvojumā ar LEGO® DUPLO® Pilsēta komplektu "Ģimenes māja uz riteņiem" (10986). Palīdzi mazajam uzbūvēt piemīlīgu rotaļu pārvietojamo māju, ko var pievienot automašīnai. Bērni no 2 gadu vecuma var pievienot māju automašīnai un braukt, kurp vien vēlas. Iespējams, viņi satiks daudz jaunu un interesantu cilvēku!

Piesprādzējies un traucies iztēles bagātās rotaļās!
Mazuļi izspēlē ģimenes dzīvi ceļā ar 2 figūrām, ko var ievietot automašīnā. Viņi var izspēlēt priekpilnas brīvdienas, sapulcējoties pie ugunskura, apmainoties stāstiem un dzerot karstu šokolādi.