NĀC CIEMOS: Lotes zemes vasaras sezona līdz 31.augustam rit pilnā sparā!

NĀC CIEMOS: Lotes zemes vasaras sezona līdz 31.augustam rit pilnā sparā!

30. Jul 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara jau ir uzņēmusi apgriezienus! Ir palicis pavisam neilgs laiks, lai ar savu ģimeni varētu vēl paspēt apciemot Loti Izgudrotāju ciemā. Kādēļ gan to neizdarīt vēl šajā vasarā?

Lotes Zeme ir lielākais tematiskais parks Baltijā. Ideja par parku ir radusies no plaši pazīstamajām Janno Peldmā (Janno Põldma) un Heiki Ernits filmām par Loti no Izgudrotāju ciema. Tas atrodas Reiu ciemā, Tahkurannas pagastā netālu no Pērnavas.

Bērni no visām trīs Baltijas valstīm var mesties piedzīvojumos un jautrās rotaļās kopā ar suņumeiteni Loti un viņas draugiem – pārējiem ciema iedzīvotājiem. Parka izklaides programmas piedāvā aizraujošas nodarbes ne tikai mazajiem draugiem, bet arī viņu mammām, tētiem un vecvecākiem. Bērni kopā ar visu ģimeni varēs ļauties Lotes zemes piedzīvojumiem, ciemoties izgudrotāju mājās, novērtēt un izmēģināt vairāk nekā 100 dažādus izgudrojumus, radīt tos paši, vērot dažādas teātra izrādes un darboties ar Lotes draugiem. Parks atrodas netālu no jūras, tādēļ Lotes ciemiņiem arī būs iespēja baudīt ūdens priekus labiekārtotā pludmalē.

 20170721173210-72092.jpg

Īsteni piedzīvojumu cienītāji ciema mežā varēs izmēģināt savus spēkus īstā piedzīvojumu takā un bizbizmarīšu takā, kas arī ir Izgudrotāju Ciema izgudrojums un tika nosaukts par sevis pārvarēšanas izgudrojumu. Piedzīvojumu parku var apmeklēt gan lieli, gan mazi Lotes Zemes ciemiņi.

Šogad 25.jūlijā Lotes Zeme svin savu 3. dzimšanas dienu, gaidāmas lielas svinības, uz kurām ir aicināti visi mazi un lieli interesenti. Kā jau īstā dzimšanas dienā, būs koncerti un dažādi pārsteigumi. Lote ir īpaši padomājusi par saviem mazākajiem viesību ciemiņiem, tādēļ visi apmeklētāji līdz 10 gadu vecumam, kuri 25.jūlijā uz dzimšanas dienas svinībām ieradīsies tērpušies Lotes zemei pieskaņotos kostīmos, parka teritorijā varēs atrasties bez maksas!

20170721173203-49561.jpg 

31.augustā Lotes Zemes iedzīvotāji dosies atpūtā un sāks jau gatavoties Ziemassvētku svinībām. Grupu apmeklējumi sāksies jau 13.decembrī, taču ģimenes uz Ziemassvētku svinēšanu Izgudrotāju ciemā tiek aicinātas no 26. – 30. decembrim.  

Seko Izgudrotāju ciema aktivitātēm Facebook.com lapā:       https://www.facebook.com/Loteszeme/

Zināšanai!

Biļetes internetā iegādāties ir izdevīgāk – tikai 17eur. Pērkot tās klātienē, ieeja Izgudrotāju ciemā ir 20eur. Apmeklē Lotes Zemes mājaslapu un uzzini vairāk par parka piedāvātajām iespējām

Izgudrotāju Ciemā arī slēpjas daudzas un dažādas lietas, ko var redzēt un izbaudīt tikai esot klātienē. Lejupielādē arī Lotes Zemes aplikāciju savā viedtālrunī un piedalies aizraujošā izgudrotāju spēlē!

mamma27 mamma27 24. Jul 2017, 19:55

Feina vieta!!!Bijām divi gadi atpakaļ.