Mēs atklājām sezonu Riteņvasarā!

Mēs atklājām sezonu Riteņvasarā!

02. May 2013, 10:17 mamma27 mamma27

Lai vai kā, tomēr turpināšu arī turpmāk rakstīt:)

Vakar bija fantastiksa diena un mēs visi kopā devāmies atklāt riteņvasaras sezonu. Nu jau trešo gadu Adrians būs riteņvasaras dalībnieks. Šis gads mums tāds īpašs,jo vairs mans mazais 'džeks nav četrritenis,bet jau stabils divrieņa braucējs.

Zinu ,ka nebūs viegli,jo pieradis ka ierindojas pirmajās vietās. Bet tagad konkurence stipri lielāka un braukšana jau nopietnāka.

20130502100906-93909.jpg

Pirmais starts kopumā bija ļoti veiksmīgs ,jo no 17 braucējiem Adrians dabūja piekto vietu. Tā ka sezona atklāta labi, laiks svaigā gaisā pavadīts lieliski.

Sportiskas aktivitātes ir vajadzīgas katram bērnam ,tāpēc izmantojiet iespēju un piedalieties šādās feinās sacensībās,kur galvenais ir piedalīties ,ne uzvarēt.

 

 
princesemince princesemince 02. May 2013, 21:18

Manam pirmās sacensības, izskatās, būs SEB maratona ietvaros, kad notiks Cēsis-Valmiera posms. Lai arī braucējs ņiprs, bet, kā jau raksti, ne vienīgais izaudzis, kā arī šajā vecuma grupā ļoti daudziem ir jau lielāka izmēra ričuki. Protams, var diskutēt, cik daudz tas lielais ričuks vajadzīgs bērnam, bet cik - vecākam, taču noteikti ir svarīgi, ka bērns sacensībās piedalīties grib 😀