Meklēju gardāko kūku cepēju. Vari ieteikt?

Meklēju gardāko kūku cepēju. Vari ieteikt?

03. Nov 2019, 14:24 FejuFeja FejuFeja

Man šķiet, ka vēl tikai vakar es stāstīju savu mazās Fejiņas dzemdību stāstu, bet tagad jau gatavojamies mazās dāmas 3. dzimšanas dienai. Lai kāds man pamēģina iestāstīt vēl, ka laiks neskrien vēja spārniem. Palūko vien, drīz jau sāks iet skolā!

Uz brīdi biju atslēgusies no blogošanas, jo dažbrīd darbu un pienākumu vairāk nekā spēj pacelt, tāpēc svarīgākais bija - kā nesajukt prātā. Taču tagad gan apsolos laboties. Un sākšu to kaut vai ar pastāstiņu par to, kā mēs gatavojamies mazās Fejiņas nu jau trešajai dzimšanas dienai.

Jāteic, ka iepriekšējos gados ballītes tika rīkotas mājās, taču šogad nolēmām, ka meitene ir pietiekami liela, lai būtu nopelnījusi pati savu ballīti bumbu baseinā. Esam jau uzaicinājuši tuvākos radus, kuru ģimenēs arī aug bērni, vēl dažus draugus, un atliek vien cerēt, ka Fejiņas lielajā dienā visi būs sveiki un veseli, lai ierastos uz tik ļoti gaidīto ballīti.

Bet kas gan tā būtu par ballīti bez kūkas, piekritīsiet?!? Ir tikai viena problēma - kur pasūtīt pasaules garšīgāko kūku? Atzīšos, ka ar kūku cepējiem mums pieredze maza, tāpēc nezinu, kā atrast vislabāko, lai nebūtu kā tajās smieklu bildītēs, kur saņemot kūku gribas raudāt, jo tā izskatās nu galīgi ne tāda, kāda pasūtīta. Protams, ne mazāk svarīgs faktors ir arī kūkas garša.

Kur meklēt garšīgāko kūku cepējas Rīgā? Tās, kuras izmanto augstvērtīgas sastāvdaļas un ir īstas sava amata meistares? Iesaki, lūdzu!

P.S. Protams, protams, vienmēr paliek iespēja kūku izcept pašai vai arī nopirkt to gatavu jau veikalā, bet... es esmu pagalam slikta kūku cepēja, un gatavās kūkas veikalā nekad nav īpaši uzrunājušas.

lauvinja lauvinja 04. Nov 2019, 13:35

Meklē super gardu un supersmuku kūku - skaties pēc Saldās mīlas FB, var aiziet nogaršot šo to arī uz vietas https://www.facebook.com/saldamila/

Olīša mamma Olīša mamma 03. Nov 2019, 16:02

Varu pievienoties ar ieteikumiem par Kūku kapteini un Sweet Cakes by Lalita!

filologe filologe 03. Nov 2019, 15:18

Ļoti garšīgas kūkas cep Kūku kapteine Jaunmārupē. Pasūtīju meitiņai uz 2 gadu jubileju - biju sajūsmā par vizuālo izskatu un garša bija fantastiska. Meitene prot un mīl savu darbu 😀