Marsieši® Gummy ar BoneActive laimējuši...

Marsieši® Gummy ar BoneActive laimējuši...

30. May 2018, 09:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērni ir kustīgi un viņos kūsā nevaldāma vēlme atklāt pasauli, tāpēc ir svarīgi, lai mēs, vecāki, parūpētos gan par pilnvērtīgu bērna uzturu, kas viņiem nodrošinās enerģiju visai dienai, gan arī augšanai un attīstībai vajadzīgajiem vitamīniem un minerālvielām.

Mēs Tevi aicinājām piedalīties konkursā, kurā savam bērnam varēji laimēt vitamīnus Marsieši® Gummy ar BoneActive, kas palīdzēs nodrošināt dienai ieteicamo vitamīnu un minerālvielu devu, parūpējoties par Tavas atvasītes normālu kaulu augšanu un attīstību.

BALVU LAIMĒTĀJI

Marsieši® Gummy ar BoneActive

20180530073239-65516.jpg

LAIMĒJUŠI

Dace Baltiņa

Zaiga Kirillova

Aivita Bierande

mamma27

danjux

mincenee

Ieva Balode

Apsveicam! Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Lūgums tās izņemt līdz š.g. 30.jūnijam.

  • Marsieši® Gummy ar BoneActive Satur svarīgo vitamīnu un minerālvielu dienas ieteicamo devu.
  • Marsieši® Gummy ar BoneActive satur D vitamīnu un K vitamīnu. D vitamīns ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem.
  • Nesatur mākslīgās krāsvielas, konservantus, glutēnu un laktozi, nesatur cukuru.

Marsieši ar BoneActive ir vitamīnu komplekss īpaši izveidots bērniem košļājamo pastilu veidā. Tā sastāvā esošais BoneActive komplekss satur D vitamīnu un K vitamīnu. Marsieši® Gummy ar BoneActive īpaši ieteicams aktīviem bērniem, kuri nodarbojas ar sportu, jo fiziskā slodze rada palielinātu organisma vajadzību pēc minerālvielām un vitamīniem. Marsieši® Gummy ar BoneActive ir ar četru dažādu augļu garšām.

WWW.MARSIESI.LV

20180511075356-91913.jpg

 

Atceries! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!      

2.jūnijā kopā ar ģimeni nāc uz Ziemeļblāzmas parku, kur Māmiņu Kluba Vasaras Festivālā no plkst. 13.00 līdz 16.00 mūsu lieldrauga, bērnu vitamīnu Marsieši, stendā tiks atvērts foto stūrītis, kurā būs iespēja tik pie kopbildes ar pašu Marsieti, kā arī saņemt kosmisku piemiņas dāvaniņu!

Būs arī iespējams degustēt un  iegādāties vitamīnus Marsieši, kā arī citus Walmark uztura bagātinātājus par īpaši draudzīgām cenām.

Arī šogad Marsieši būs sarūpējuši kādu interesantu un kosmisku aktivitāti Marsiešu radošajā darbnīcā.

Uz tikšanos!