Mamma dekrēta laikā izveido mazu biznesu internetā

Mamma dekrēta laikā izveido mazu biznesu internetā

06. Sep 2016, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iespējams, ka esat dzirdējušas par Etsy.com? Ja neesat, Etsy ir interneta veikals, kur pārdot pašu radītus produktus visai pasaulei. Etsy tika izveidots 2005.gadā un šobrīd tur iepērkas 25 miljoni cilvēku.Savu Etsy veikalu var atvērt jebkurš, arī vairāki latvieši tirgojot savus rokdarbu produktus Etsy, ir izveidojuši mazu bagātību. Interesanti, ka lielāko vairumu Etsy veikalu ir izveidojušas tieši sievietes un gandrīz visi veikali tiek vadīti no mājām!

Tā ir lieliska iespēja arī māmiņām, izveidot savu veikalu, kur pārdot savus veidotos produktus. Piemēram, Laila Masa ar Etsy veikalu SoSimpleNatural, tieši pēc bērniņa piedzimšanas izdomāja šūt un tirgot bērnu auduma autiņbikses, jo nebija iespēja izmantot sintētiskos pamperus. Un, strādājot viena, viņa pārdod savus ražojumus par 3000€ mēnesī. 

Mums ir laba ziņa tām māmiņām, kuras arī nodarbojas ar rokdarbiem un dažādu pašu darinātu izstrādājumu izgatavošanu- Latvijā ir izveidots un sekmīgi darbojas „Etsy Mini Akselerators”. Tās ir viena mēneša ilgas online apmācības, kuru laikā Jums, veiksmīgas Etsy uzņēmējas no Latvijas, palīdzēs izveidot savu Etsy veikalu un nonākt līdz pirmajai pārdošanai!

Tā ir lieliska iespēja ne tikai iemācīties kaut ko jaunu, bet arī pēc apmācību beigšanas gūt papildus ieņēmumus.

Šobrīd notiek pieteikšanās septembra grupai, kas mācības sāks 13.septembrī. Tā kā online kurss, notiek neklātienē Jūs visu varēsiet darīt no mājām, jau iepriekš mūsu akseleratorā ir piedalījušās māmiņas, kuras ir bērnu kopšanas atvaļinājumā.

Apmācību laikā Jums būs pieeja kvalitatīvam nodarbību video ierakstam. Tāpat visas programmas laikā Jums būs iespēja komunicēt ar Etsy uzņēmēju Lailu Masu, lai rastu atbildes uz visiem jautājumiem, kas jums būs radušies, kā arī varēsiet komunicēt ar citiem akseleratora dalībniekiem. Katru nedēļu būs arī viens mājasdarbs, kas Jums palīdzēs izveidot labāku Etsy veikalu.

Kopā esam palīdzējuši jau 96 cilvēkiem uzsākt savu Etsy biznesu un vēlamies palīdzēt to izdarīt arī Jums! Vairāk informācijas par apmācībām un reģistrācija, mūsu mājaslapā – www.miniakselerators.lv