Māmiņas dienasgrāmata: Pierakstījāmies pie homeopāta!

Māmiņas dienasgrāmata: Pierakstījāmies pie homeopāta!

19. Aug 2013, 16:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Anna turpina rakstīt par veikmsēm un neveiksmēm saistībā ar dēliņa slapināšanu gultā. Nu māmiņa ir apņēmības pilna tikties ar homeopātu, lai mēģinātu risināt šo problēmu no cita skatupunkta. Lasi viņas pieredzi un uzzini vairāk!

Mazliet gan mani skumdina fakts, ka vīrs viņus sauc par šarlatāniem, un netic, ka homeopātija var palīdzēt, bet pretī viņam cēlu argumentus, ka urologa izrakstītās zāles neko nav palīdzējušas, pat pretēji. Un, ka mēs jau ikdienā cenšamies lietot daudz ko no homeopātiskiem preperātiem, un tie taču palīdz, gan, ja ir iesnas vai klepus, gan, ja ir angīnai noķerts pats sākums, kāpēc lai nepamēģinātu arī šo problēmu risināt ar homeopāta palīdzību?

Pirmais, ar ko sākām – noskatījāmies Māmiņu Kluba video fragmentu, kur stāsta par homeopātijas iesaistīšanu enurēzes ārstēšanā. To iesaku visiem noskatīties, un pārdomāt īpaši to tēva-bērna saikni. Īsumā – homeopāts izteicās, ka enurēzes cēloņi meklējami bērna bailēs par tēvu. Tāpēc enurēze vairāk ir puisīšiem, jo viņiem tēvs parasti ir vairāk svarīgs. Bet par to tiešām vairāk – noskatieties video. Nav garš, bet satur daudz informācijas, un pēc tam ir par ko padomāt. Aizdomāties......

Otrais – esam bijuši pie urologa, pie neirologa, pie lora. Lai būtu viņu slēdzieni.

Un trešais – pierakstījāmies pie homeopāta. Tad jau uzrakstīšu, kā mums vizītē būs gājis.

Tikmēr jāizdomā argumenti, kā vīram pamatot, ka homeopāts varētu palīdzēt. Varbūt ir idejas, kā skeptisku cilvēku pārliecināt par pretējo?

 Māmiņa Anna

20121128173408-44521.jpg

Meklē atbalstu, noderīgus ekspertu padomus:

www.bernuenureze.lv

19. Aug 2013, 17:47 UnscrewedJet83

kāda alerģija ?

19. Aug 2013, 17:05 UnscrewedJet83

iesaku dr.Kuzņecovu, mana delinam palidzeja tikt gala ar atopisko dermatitu. Padzivojamies pa slimnicam, nelidzeja, dakteri mums nespeja palidzet. Bet dr.Kuzņecovs delinu izarsteja 😀