Lieldienu pasākumu ceļvedis Babītes novadā

Lieldienu pasākumu ceļvedis Babītes novadā

09. Mar 2016, 10:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties pavasara gaidītākajiem svētkiem - Lieldienām, Babītes novada iedzīvotājiem sarūpēts plašs pasākumu klāsts.

Babītes novada maizes ceptuvē “Lāči” 20.martā notiks “Pavasara gaidīšanas svētki”, kur uzstāsies arī Babītes novada pašvaldības Kultūrizglītības centra pašdarbnieku kolektīvi “Kaspīne”, “Dārta” un “Pīlādzīši”.

22.martā Piņķu bibliotēkā bērni aicināti izkrāsot Lieldienas radošajā darbnīcā un - vakarā Kultūrizglītības centrā, noskatoties Valmieras kinostudijas teātra izrādi, uzzināt, kā Lauvēns svinēja savas pirmās Lieldienas.

Babītes novada seniorus, pieaugušos un bērnus uz Lieldienu koncertu, ko sniegs Babītes vidusskolas bērni, 24.martā aicina Daudzfunkcionālais sociālo pakalpojumu centrs Piņķos. Savukārt vakarā ar koncertu un radošajām darbnīcām Lieldienas tiks ieskandinātas Spuņciemā.

Jau kopš februāra nogales Piņķu Sv. Jāņa baznīcā turpinās gavēņa un Lieldienu laikam veltītie pasākumi, kas pirmajās Lieldienās, 27.martā, noslēgsies ar dievkalpojumu un koncertu, ko sniegs Latvijas Nacionālās operas soliste Inga Šļubovska –Kancēviča.

Otrajās Lieldienās, 28.martā, Kultūrizglītības centrā uz Babītes novada mazo vokālistu konkursa “Cālis 2016” finālu pulcēsies skanīgāko balsu īpašnieki un ikvienam būs iespēja arī iesaistīties tematiskajās darbnīcās, ko vadīs Lieldienu zaķi