Labdarības projekts „Ballīte būs!”: piesaki kandidātus arī Tu!

Labdarības projekts „Ballīte būs!”: piesaki kandidātus arī Tu!

13. Oct 2016, 07:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šogad, 2016.gada noslēgumā tiks realizēts pirmais „Ballīte būs!” labdarības projekts, kura mērķis ir ienest prieku ģimenē un dāvināt bērniem neaizmirstamu dzimšanas dienas ballīti. Vairāk par šo projektu stāsta tā idejas autore un svētku preču veikala www.yourday.lv īpašniece, Laura Šmite.

Kā Tev radās ideja par to, ka vajadzētu viedot šādu projektu?

Reiz kāds gudrs cilvēks man teica: „Ja tev ir, tad dod!” Un dziļi sirdī es vienmēr esmu bijusi kopā ar cilvēkiem, kam dzīve iet grūtāk nekā man. Ne velti pēc izglītības esmu sociālais darbinieks. Sirdī tas viss ir. Bet, kā jau daudziem no mums, saspringtajā ikdienas skrējienā, starp darbiem, ģimeni, bērnu aprūpi, mums neatliek laika apsēsties un padomāt – ko es varu darīt, lai padarītu šo pasauli labāku? Bet es atradu laiku. Apsēdos, izvērtēju sevi, savas stiprās puses, savus resursus un lietas, kas man patīk un izdodas, un tā 10 minūšu laikā tapa šī ideja.

Kāds ir šī projekta mērķis?

Radīt prieku! Iepriecināt bērnus, kuru vecāki nevar atļauties organizēt dzimšanas dienas svinības saviem mazajiem brīnumiem. Ienest laimi ģimenē, jo – jebkurš vecāks man piekritīs – nekas, patiešām nekas nespēj iepriecināt vairāk, kā sava bērna patiess smaids un laimes pilns acu skatiens.

Pastāsti vairāk – kas slēpjas zem šī projekta?

Labdarības projekts „Ballīte būs!” ir ilglaicīgs projekts, kura laikā mēs iepriecināsim daudzus Latvijas bērnus un ģimenes ar skaistiem svētkiem. Tas būs pilna servisa pakalpojums, ar visu nepieciešamo atribūtiku, dekorācijām, pasākuma vadītāju, animatoriem, svētku galdu, profesionālu fotogrāfu un, protams, skaistu dzimšanas dienas torti un īpašu dāvanu. Tāpat, iespēju robežās, mēs centīsimies ģimenei palīdzēt ar ikdienā nepieciešamām lietām, lai ballīte nebūtu tikai vienas dienas skaists sapnis.

Kā ģimenes var pieteikties šim projektam?

Ļoti vienkārši. Ģimeni var pieteikt kāds cits vai ģimene var pieteikties pati, līdz 2016.gada 30.novembrim, aizpildot šo anketu->>>

Cik daudz ģimēnem ir cerība iekļūt šai projektā?

Sākuma plāns bija par 2 ģimenēm gadā, taču, redzot, cik liels ir atbalstītāju pulks, manuprāt, kopā mēs varēsim vairāk. Daudz vairāk.

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kas arī vēlas izdarīt labu, bet nevar saņemties?

„Sāc no turienes, kur Tu esi. Izmanto to, kas Tev ir. Un izdari to, ko vari izdarīt.” – Arthur Ashe!