Labākā dāvana ir brīnums! Cirque du Soleil aicina piedzīvot  pirmo akrobātisko izrādi uz ledus CRYSTAL

Labākā dāvana ir brīnums! Cirque du Soleil aicina piedzīvot pirmo akrobātisko izrādi uz ledus CRYSTAL

10. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

ARĒNĀ RĪGA

No 15.01.2020.

Biļešu tirdzniecība jau uzsākta 

Cirque du Soleil ar sajūsmu aicina Latvijas iedzīvotājus uz savu valdzinošo ledus šovu CRYSTAL Arēnā Rīga no 2020. gada 15.-19. janvārim. Šis neatkārtojamais priekšnesums apvieno sevī elpu aizraujošu daiļslidošanu, cirka mākslu, veiklu akrobātiku un pārsteidzošus trikus gaisā. Tas būs brīnišķīgs ceļojums skatītājiem pa pasakainu, brīnumu un krāsu pilnu rotaļu laukumu uz ledus. Kopā paredzētas piecas CRYSTAL izrādes ARĒNĀ RĪGA no 2020. gada 15.-19. janvārim. Biļetes pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. 

IZRĀŽU GRAFIKS

15. janvāris pulksten 20:00 Arēna Rīga

16. janvāris pulksten 20:00 Arēna Rīga

17. janvāris pulksten 20:00 Arēna Rīga

18. janvāris pulksten 20:00 Arēna Rīga

19. janvāris pulksten 20:00 Arēna Rīga

CRYSTAL – tas ir elpu aizraujošs piedzīvojums

Izrādi režisējuši Šana Karola (Shana Carroll) un Sebastiens Soldevila (Sebastien Soldevila). Crystal, mūsu savdabīgā varone, iegrimstot iztēles pasaulē, ieved arī skatītājus iedvesmojošā sevis atklāšanas pasakā. Sajūtiet līdzpārdzīvojumu un adrenalīnu, lūkojoties viņas lidojumā pa šo sirreālo pasauli, un vērojot, kā viņa piepilda savu likteni, kļūstot par neatkarīgu, zinātkāru un radošu personību. CRYSTAL aicina jūs uz mirkli aizmirst realitāti un ceļot līdzi krāsu pilnas iztēles dzīvei ar pārsteidzošām vizuālajām projekcijām un muzikālo pavadījumu, kas nemanāmi savieno populāro mūziku un Cirque du Soleil raksturīgās skaņas. Izrādei nav vecuma ierobežojumu. 

CRYSTAL izrādes starptautiskajā komandā piedalās 43 izpildošie mākslinieki, kā arī vairāk nekā 40 pavadošie darbinieki no 21 valsts.

Sekojiet #CRYSTAL un #cirquedusoleil sociālajos medijos: Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

Par Cirque du Soleil

CRYSTAL ir Cirque du Soleil 42. oriģinālizrāde kopš 1984. gada. No uzņēmuma dibināšanas brīža ir radīti brīnumaini priekšnesumi, un sniegta iespēja tos baudīt aptuveni 180 miljoniem skatītāju vairāk nekā 450 pilsētās visos sešos kontinentos. Cirque du Soleil šobrīd strādā virs 4000 darbinieku un 1300 izpildošo mākslinieku no gandrīz 50 valstīm. 2018. gadā pasaulē vienlaicīgi tika demonstrētas pat 19 izrādes.

Uzziniet vairāk par Cirque du Soleil vietnē www.cirquedusoleil.com