Kurš talismans ir Tavs favorīts? Ieskaties un izvēlies!

Kurš talismans ir Tavs favorīts? Ieskaties un izvēlies!

16. Aug 2014, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien, 17.augustā Rīgas svētku programmas ietvaros norisināsies piektie “Lielo leļlu un talismanu svētki”. Pasākuma ietvaros būs vērojams krāšņs svētku gājiens Rīgas ielās, nebijusi lielo leļļu un talismanu deja Rīgas Bebra vadībā, kā arī titula “Latvijas Gada talismans 2014” noskaidrošana. 

Jau no plkst. 12.00 ikviens ir aicināts uz Vērmanes dārzu, kur notiks Lielo leļļu un talismanu svētku atklāšana un iepazīstināšana ar visiem šī gada dalībniekiem - titula “Latvijas Gada talismans 2014” kandidātiem. Pasākuma apmeklētājus sveiks namatēvs un Rīgas svētku galvenais talismans – Rīgas svētku Gailītis, kurš Lielo leļļu un talismanu svētkos piedalīsies pirmo reizi. Pasākumā piedalīsies arī 2013.gada laureāti – Runcis Rūdis un Bebrs Bruno no Valsts policijas, Cūciņa no čehu alus darītavas Stargorod, sunīte Lote no jūras kuģa Tallink, Rīgas pašvaldības policijas uzticīgais draugs suns Rotto, Labo logu aģentūras atraktīvais talismans Zilais kamielis, vienmēr izdarīgais Lācis Pols, krāšnais Nuko, Dansukker Cukuriņš, Pūcīte no bērnu žurnāla “Pūcīte”, pelēcis Džudiņš no džudo kluba “Kyodo”, vīriņš ar zelta zobu – Turkebab, Skrīveru saldumu Gotiņa, Ullu un Belle no dzīvenieku patversmes “Ulubele”, muzikālais puisēns LeNeSOns no Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra, Gūdijs no labo darbu projekta konkursa, Tarzāns no Siguldas piedzīvojumu parka, Jelgavas talismans un ikgadējs pasākuma dalībnieks Alnītis, Gudrā pūce no Gudrās pūces skolas, “Lieliska dāvana” talismans – Zilonītis Lieliskais, 2010. gada skatītāju balsojuma uzvarētājs Rasēns, stilīgais Virtulis no kafejnīcas “Crazy Donuts”, krāsainā Valio Lauviņa,  kā arī bērnu ballīšu eksperti Zaķis Banny un Mikipele Minnija. Kultūras vasarnīcā “Esplanāde 2014” talismanus sveiks un kopīgā dejā vienos Rīgas Bebrs

Plkst. 12.45 Lielo leļļu un talismanu svētku apmeklētāji tiks aicināti doties krāšņā svētku gājienā, kas no Vērmanes dārza dosies us kultūras vasarnīcu “Esplanāde 2014”. Plkst. 13.00 Rīgas Bebra vadībā norisināsies lielo leļļu un talismanu deja, bet plkst. 13.40 turpināsies svētku gājiens uz 11. novembra krastmalu. Balsošana par Latvijas Gada talismanu norisināsies no plkst. 14.00 līdz 14.40 – balsošanas kartiņas apmeklētāji varēs saņemt uz vietas krastmalā. Plkst. 15.10 tiks paziņoti balsojuma rezultāti un noskaidrots titula “Latvijas Gada talismans 2014” uzvarētājs.

Lielo leļļu un talismanu svētkus organizē pasākumu operators “UNTITLED pasākums”. Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

Papildus informācija par pasākumu – www.talismani.lv