Kur sarīkot meitas dzimšanas dienas ballīti

Kur sarīkot meitas dzimšanas dienas ballīti

04. Dec 2019, 15:19 marijaluize marijaluize

Aizvadītos mēnešus aktīvi meklēju dažādas idejas, kur un kā nosvinēt dzimšanas dienu savai piecgadīgajai meitiņai. Tagad, kad ballīte un ideju virpulis jau ir aiz muguras, varu padalīties iespaidos, kas, iespējams, palīdzēs pieņemt lēmumu arī citām mammām.

Laikam jāsāk ar to, ka svinību vietu piedāvājums ir ļoti plašs - dažādi bumbu baseini, spa ballītes, atrakciju parki un daudz kas cits. Beigās nonācu līdz publikācijai, kurā daudz maz šīs svinību vietas, vai vismaz iespējamie formāti, bija apkopoti vienkopus.

Šeit smēlos idejas:

Apjukums bija liels, bet, manuprāt, ļoti vērtīgs solis bija meitiņas pasaukšana pie datora, jautājot, kas viņai vislabāk patiktu. Un atbilde bija - krāsainās bumbiņas. 

Bet arī bumbiņas Rīgā ir pieejamas malu malās. Un izrādās, ka nemaz nav tā, ka nepilnu mēnesi uz priekšu ir pieejami brīvi laiki. Tādēļ, pie savas svinību vietas nonācām pateicoties izslēgšanas metodei. Rezultātā - svinības sarīkojām bumbu baseinā, kas atrodas Pērnavas ielā. Jauka vieta, kas bija kā radīta mūsu nelielajai kompānijai.

Sarunājām, ka nākamgad mēģināsim tikt uz mazo princešu SPA ballīti. Kā ies tur - noteikti ziņošu!

Tātad, galvenie ieteikumi mammām, kas ir nonākušas ballīšu vietu meklēšanas krustcelēs - atlasiet savus favorītus, iesaistiet procesā arī bērnu, jo, galu galā, tā ir viņa / viņas lielā diena, un tad aktīvi zvaniet, jautājiet par atlaižu iespējām! Ļoti svarīgi ir šo procesu neatstāt uz pēdējo brīdi, bet sākt jau pāris mēnešus pirms ballītes datuma, lai tiktu pie vēlamā laika, citādi sanāks kā mums - jāņem to, kas ir, nevis to, ko ļoti gribētos un, kas tuvāk mājām. :)

Marija Luīze,
Ances mamma