KONKURSS: Laimē Marsieši® Omega-3 sava bērna pilnvērtīgai attīstībai!

KONKURSS: Laimē Marsieši® Omega-3 sava bērna pilnvērtīgai attīstībai!

14. May 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku uzdevums ir parūpēties, lai viņu bērni saņemtu visu nepieciešamo to pilvērtīgai attīstībai, tostarp, vērtīgos vitamīnus un uzturvielas, kas, lai gan ieņem nozīmīgu lomu bērna augšanas procesos, nereti tiek nepelnīti aizmirsti.

Laimē savam bērnam vērtīgās Marsieši® Omega-3 kapsulas, kas palīdzēs nodrošināt pilnvērtīgu kaulu augšanu un smadzeņu attīstību.

Lai piedalītos konkursā, tepat komentāros pastāsti, kas ir Tava bērna mīļākā vasaras aktivitāte?

Starp visiem Māmiņu Kluba portāla un Facebook komentāriem 23.maijā izlozēsim 7 uzvarētājus.

BALVU FONDS

Marsieši® Omega-3 kapsulas

20180511075938-81323.jpg

  • Katra Marsieši® Omega-3 kapsula satur augstu omega-3 taukskābes DHS koncentrāciju.
  • Kapsulām ir salds želatīna apvalks ar gardu apelsīnu pildījumu. Kapsulām nav nepatīkama zivju aromāta.
  • Produkts nesatur mākslīgās krāsvielas un konservantus, cukuru, glutēnu un laktozi.

Mīkstās želatīna kapsulas Marsieši® Omega-3 satur nepiesātinātās omega-3 taukskābes. Omega-3 taukskābe dokozaheksaēnskābe (DHS) ir vispārstāvētākā taukskābe no visa Omega-3 kompleksa un svarīga smadzeņu audu veidojošā viela. DHS sastopama arī acs tīklenē. Katra Marsieši® Omega-3 kapsula satur augstu omega-3 taukskābes DHS koncentrāciju.Marsieši® Omega-3 satur arī A, C un D vitamīnus. D vitamīns ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem.

WWW.MARSIESI.LV

20180511075356-91913.jpg

 

Atceries! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!      

2.jūnijā kopā ar ģimeni nāc uz Ziemeļblāzmas parku, kur Māmiņu Kluba Vasaras Festivālā no plkst. 13.00 līdz 16.00 mūsu lieldrauga, bērnu vitamīnu Marsieši, stendā tiks atvērts foto stūrītis, kurā būs iespēja tik pie kopbildes ar pašu Marsieti, kā arī saņemt kosmisku piemiņas dāvaniņu!

Būs arī iespējams degustēt un  iegādāties vitamīnus Marsieši, kā arī citus Walmark uztura bagātinātājus par īpaši draudzīgām cenām.

Arī šogad Marsieši būs sarūpējuši kādu interesantu un kosmisku aktivitāti Marsiešu radošajā darbnīcā.

Uz tikšanos!

17. May 2018, 22:22

Miķelim ir iegàdàta viņa augumam atbilstoša kàrtīga dàrza làpsta. Ar to tiek iets visur, kur iespèjams. Katras dienas neatņemama sastàvdaļa ir bedru rakšana. Visvairàk patīk smilšu spēļu laukums.

Co_ora Co_ora 15. May 2018, 23:07

Nesen pamēģināja izjust dažādus dabas brīnumus ar plikām kājām - "pilnīga sajūsma! Tagad noteikti gaida, kad baciļi liks mierā, lai atkal varētu braukt uz laukiem iekopt jauno aizraušanos 😀

SabinePru SabinePru 14. May 2018, 13:58

Meitas mīļākā aktivitāte lielākoties ir vienkārši skraidīt pa āru. 😃 Paspēj visu ko - izskrieties augšā, lejā pa slīpajām uzbrauktuvēm, pa ceļam paplosīt zāli vai pabārstīt smiltis un, ja paveicas, ielekt kādā peļķē. 😀

danjux danjux 14. May 2018, 10:39

Mana dēla mīļākā vasaras aktivitāte ir braukšana ar savu divritenīti. Protams, arī bērnu rotaļu laukumu apmeklēšana. Neatņemama vasaras sastāvdaļa ir arī nedēļas ciemošanās pie vecvecākiem laukos, kur ir pavisam citas un interesantas aktivitātes nekā pilsētā!

SantaViksne SantaViksne 14. May 2018, 09:47

Bērnu laukumiņa piedāvāto iespēju izbaudīšana. Vasarā, ja vien laukā nav lietus gāzes vai vētra, cenšamies katru vakaru aizbraukt uz laukumiņu un ļaut meitai izskrieties un izdauzīties. Ja tiekam pie jūras, tad, protams, neatņemama aktiviāte ir smilšu kūku cepšana, tranšeju rakšana un piļu būvēšana

Brīve Brīve 14. May 2018, 09:40

Maniem "marsiešiem" visvairāk tīk skriet basām kājām un būt pie ūdens.

nosiguldas nosiguldas 14. May 2018, 09:03

Manai kompānijai visvairāk patīk braukāt ar riteņiem, Gustavs veido no smiltīm mašīnu trasīti, bet katrīne labprāt kautko iestāda puķu podos.😀

lauvinja lauvinja 14. May 2018, 08:31

Piļu un kanālu būvēšana pie ūdenstlpmēm, bet vislabāk uz jūras veidotajām saliņām. Jau šajā nedēļas nogalē atklājām salu apbūves sezonu!

mincenee mincenee 14. May 2018, 04:16

Rotaļāšanās smilšu kastē un dabas izzināšana.