KONKURSS: Laimē ielūgumus uz animācijas filmu par pūķīti - "Tabaluga"

11. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 6.decembra kinoteātros mazos apmeklētājus gaida ciemos pūķītis Tabaluga. Viņam ir divas lielas vēlmes - iemācīties lidot un spļaut uguni. 

Vai vēlies šo aizraujošo filmiņu noskatīties kopā ar savu mazo? Tad piedalies mūsu Facebook konkursā!

Nāc uz mūsu Facebook lapu, komentāros pie konkursa ieraksta uzraksti, ko visvairāk vēlas iemācīties tavs mazais?

ATBILDI RAKSTI ŠEIT

Jau piektdien, 13.decembrī, izlozēsim un paziņosim to laimīgo, kurš iegūs ielūgumus uz 

animācijas filmiņu "Tabaluga"

kinoteātrī Multikino

 

Tālu, tālu brīnumainajā Grīnlandē dzīvo pūķītis Tabaluga. Viņam ir divas vislielākās vēlmes – iemācīties lidot un spļaut uguni. Pūķīti izaudzinājušais krauklis Rembo varbūt reiz iemācīs viņam lidot,  bet sameklēt Tabalugam uguns  spļaušanas skolotāju nav lemts – pūķītis savā dzimtā ir pēdējais. 

Reiz pūķītis mežā ierauga mīklainu uzrakstu – akmenī kaltus vārdus “Tabaluga. Uguns. Ledus valstība.” Atguvis cerību rast atbildes uz saviem jautājumiem, Tabaluga kopā ar labāko draugu mārīti vārdā Bali dodas uz noslēpumaino sniega zemi. Tur draugi sastop ar brīnum skaistu balsi apveltīto ledus princesi Liliju un viņas labāko draugu leduslāci Limbo. Uzklausījusi Tabalugu, Lilija iedomājas, ka uz pūķīša jautājumu varētu atbildēt Ledus valstības pārvaldnieks  - sniegavīrs Arktoss. Lilijai un  Tabalugam nav ne jausmas, ka Arktoss slepenībā perina nodomu sniegā, ledū un spelgonī iekalt ne vien Ledus valstību, bet arī Grīnlandi. Viņa plānu var izjaukt tikai  pūķis, kas spļauj uguni. 

Izvairījusies no izliktajām lamatām, jaukā četrotne stājas Arktosa un viņa leduslāču karapulka priekšā. Kas zina –  atradis jaunu mērķi, jaunu draugu un cīnīdamies par taisnīgumu, pūķītis Tabaluga varbūt ne vien iemācīsies lidot, bet arī spļaut uguni kā īsts pūķis. 

Jautrā animācijas filma visai ģimenei “Tabaluga” kinoteātros no 6. decembra.